Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on ulkotila ja jaettu allas. Ulkotilassa on kaksi aurinkotuolia ja aurinkovarjo. Allas jaetaan kolmen muun huoneen kesken. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone jaetulla infinity-altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on ulkotila ja pääsy jaetulle infinity-altaalle. Ulkotilassa on kaksi aurinkotuolia ja aurinkovarjo. Allas jaetaan kolmen muun huoneen kesken. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vesipullo sisäänkirjautumisen yhteydessä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.