Sol by Melia Marina Beach Crete

 • Aktiviteetteja koko perheelle
 • All Inclusive

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Sol by Melia Marina Beach Crete sijaitsee rauhallisella paikalla viihtyisässä Gouvesin kylässä Kreetalla. Hotellissa vietät rentouttavaa rantalomaa ja tarjolla on viihtyisä allasalue, spa, kuntosali ja lastenkerho.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita bungalowissa 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,7 10:stä
Perustuu 38 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 701 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 5 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol by Melia Marina Beach Crete sijaitsee rauhallisessa Gouvesissa Kreetalla. Kaksi allasaluetta ja sisäallas (avoinna huhtikuusta marraskuuhun). Yksi allasalue on tarkoitettu lapsille ja täällä on muutama vesiliukumäki. Kaikki altaat lukuun ottamatta lastenallasta ovat suolavesialtaita. Kahdella allasalueella on baari. Heti ulkopuolelta löytyy hotellin yksityinen hiekkaranta, joka on matala ja lapsiystävällinen. Tie ylitettävä rannalle mentäessä. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet niin altaalla kuin rannalla.

Noutopöytäravintola, jossa tarjotaan aamiaista, jounasta ja illallista. À la carte-ravintola Isla by7seas, jossa tarjolla on kreikkalaista ja välimerellistä ruokaa. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä tulee olla pitkät housut. Aulabaari.

Spa, jossa hoitoja lisämaksusta. Täältä löytyy myös lisämaksullinen jacuzzi, sauna ja höyrysauna. Maksuton kuntosali. Maksuton tennis, rantalentopallo, koripallo, pöytätennis ja minigolf. Biljardia lisämaksusta. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille. Nuorisokerho 12-16 -vuotiaille. Päiväaktiviteetteja ja iltaviihdettä.

Maksuton wifi hotellialueella. Minimarketti ja pieni kauppa. Hersonissokseen on noin 7 kilometriä ja Heraklioniin on noin 20 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 07.15-10.30.
 • Mannermainen aamiainen, klo 10.30-11.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Jäätelöä, klo 10.00-17.30.
 • Snacksejä ja salaattia, klo 12.00-16.00, allas-/snackbaarissa.
 • Kahvia, teetä ja pientä purtavaa, klo 16.00-17.00, allas-/snackbaarissa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
 • Kerran loman aikana mahdollisuus á la carte-illalliseen ravintola Isla by7seas:ssa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30-00.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 18.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Gouves

Gouves Bay

Gouves Bay on erinomainen valinta kun haluat asua lähellä Kreetan pääkaupunki Heraklionia. Voit viettää lomapäiviäsi rannalla tai hotellin altaalla. Lapset voivat nauttia leikeistä nurmikentällä.

The Island

Tervetuloa The Islandin lomakeitaaseen aurinkoiselle Kreetalle. Nauti virkistävästä pulahduksesta ja nauti hyvästä kirjasta riippukeinussa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat, joten The Island on täydellinen valinta aikuiseen makuun.