Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Vesipullo saavuttaessa, lisää voi hakea maksutta baarista. Hiustenkuivain. Amme, suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, jotka koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parveke. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja tettä. Vesipullo saavuttaessa, lisää voi hakea maksutta baarista. Hiustenkuivain. Allas, suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 36-43 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior perhehuone

Superior perhehuone, jossa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta, kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin huoneessa. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Pullo vettä sisäänkirjautuessa, täyttö maksutta baarista. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Vesipullo saavuttaessa, lisää voi hakea maksutta baarista. Hiustenkuivain. Amme, suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.