Kokemuksia Natura Park Village Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,2 10:stä Perustuu 42 arvioon
Kokonaisuus
 
7,2 / 10
Puhtaus
 
7,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,1 / 10
Palvelu
 
7,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Rauhallinen ympäristö, alusta loppuun asti sai rentoutua rauhassa.
-
Järjettömän kallis kylpylä. Käytännössä olisi ollut pakko ottaa esim. jokin hieronta, tällöin spa olisi ollut ilmainen, mutta ilman lisäpalveluita 25e/tunti/henkilö...

Vahvistettu asiakas: 2023-08-18


9 10:stä

+
Hotelli oli erittäin siisti, rauhallinen ja ruoka monipuolinen ja hyvää.
-
Puolihoitoon kuuluva juomakäytäntö yllätti. Veden haku/täyttö voisi olla omatoiminen niin että veden saa hakea ja lasin täyttää itse.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-14


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-30


10 10:stä

+
Respan henkilökunta on todella mukavaa, ammattimaista ja avuliasta. Meille annettiin tervetuliaisdrinkit saapuessa ja vietiin huoneeseen golfautolla. Matkalaukut kannettiin. Ruoka ravintolassa on hyvää, kaikille löytyy jotain. Pääallasalue on upea ja allasbaarin henkilökunta aina hymyilevää ja ammattitaitoista.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-30


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-16


5 10:stä

+
-
Mieheni kanssa molemmilla iho täynnä paukamia mitkä kutisee normaalisti emme ole allergisia millekkään emme tiedä mistä johtuu. Alkoivat pari päivää ennen loman loppua. Ympäri kehoa on paukamat. Haluaisin saada tähän selvyyden mistä johtuu.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-16


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-09


5 10:stä

+
Terassi
-
Minulla on keho täynnä järjettömästi kutisevia paukamia. Ilmoitin asiasta ja sänky tutkittiin luteiden varalle ja patja kuulema vaihdettiin. Paukamia tulo silti joka yö ja nyt kutina on kamala. Huone oli nuhjuinen, tekstiilit vanhoja eikä ilmastointi toiminut puolesta välin lomaa. Lisin ei siis saanut nukuttua ötököiden ja kuumuuden vuoksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-09


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Natura Park Village Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

71% matkustajista suositttelee

1038 arvostelua
Erinomainen
 
412
Erittäin hyvä
 
375
Hyvä
 
137
Ei kovin hyvä
 
78
Huono
 
36

Viimeisimmät 5 arviota

7.10.2013

Kirjoittanut Benjamin R Tel Aviv, Israel

Oikein mukava

Nautin todella vierailustani. Hyvät puolet: Huone oli oikein mukava (nykyaikainen, DVD-soitin ja taulutelevisio). Huoneeni oli kohtuuhintainen ja siinä oli merinäköala. Erinomainen Big Blue -purjelautailukeskus oli kirjaimellisesti 100 metrin päässä. Parvekkeeni oli mukava. Henkilökunta oli oikein avuliasta ja mukavaa. Hotelli oli hiljainen. Huonot puolet: Moskiitot olivat ongelma ja ovi piti avata todella nopeasti. Sähköt katkesivat muutamaan otteeseen ja hätägeneraattori sähköisti vain aulan. Tämä ei ollut suuri ongelma ja kesti vain 30 minuuttia. Ei hotellin vika. Uima-altaan ympärillä on vajetta aurinkotuoleista - jos haluaa ottaa päivän aurinkoa, pitää nousta aikaisin. WiFi ei ole hyvä. Se ei toiminut lainkaan huoneessani ja oli kankea kaikkialla. Tämä oli oikeastaan hyvä. Vetäydyin täysin pois verkosta. Rannalla on pikkukiviä - ei kannata odottaa kaunista hiekkarantaa - näköala sen sijaan on huumaava. Hotelli ei ole oikeasti 5 tähden, mutta hinta ei sitä oikeastaan lupaakaan. Hinta-laatusuhde oli erinomainen ja nautin todella vierailustani.

 
10.3.2024

Kirjoittanut IONELA F Bryssel, Belgia

Hôtel avec plage privé.

L’hôtel dispose d’une plage privé ( plage à galets) donc à ne pas oublier les sandales. Très bon buffet, le personnel est super serviable, navette bus à 150m pour vous rendre au centre ville mais moi personnellement j’ai loué une voiture ce que m’as permis de faire tout le tour de l’île et de découvrir chaque jour des magnifiques plages…

 
23.10.2023

Kirjoittanut Veronika G

Perfektní dovolená

Perfektní, klidná dovolená. Výborné jídlo, skvělý úklid. Výborné masáže s krásnou atmosférou, kde jsem si opravdu odpočinula. Pár minut autobusem od hlavní města nebo druhým směrem na termální jezírka.

 
25.8.2023

Kirjoittanut MiesB1234

Geen aanrader!

Het hotel is geen aanrader om naartoe te gaan. Bij binnenkomst bij de receptie gelijk al een slechte indruk gekregen door het ‘goedkope’ uiterlijk. Dit zie je ook terug in de kamer en het restaurant. Je hebt geen Wi-Fi op de hotelkamers en kunt vaak alleen douchen met koud water. Ook wordt er in de badkamer gebruik gemaakt van een douchegordijn, erg onhygiënisch. In onze kamer hadden we veel last van mieren. Bij de spa kregen we nieuwe handdoeken mee die nog nat waren. Ik zal het hotel niet aanraden.

 
25.8.2023

Kirjoittanut Traveler14069792338 Kós, Kreikka

Guter bis sehr guter Service in Restaurant & Bar

Das Personal im Service ist sehr freundlich und immer hilfsbereit. Insbesondere in der Kalisto Bar ist Alex als sehr gut organisierter Kellner, für Ordnung, Sauberkeit und Behaglichkeit vorbildlich in seiner Arbeit. Er weiß immer wer was bestellt hat ohne es sich notieren zu müssen und besticht durch Sympathie auch in stressigen Situationen. Auch im Restaurant hat die Chefin des Service immer unser Wohl im Blick und erfüllt auch Extrawünsche. An die Hotelleitung haben wir ein paar Wünsche. Ein Steg am Strand ins Meer, eine funktionierende Klimaanlage, die Schrauben an der Eingangstür nachziehen, ein Plan vom Gelände, den Tausch von Handtüchern über die Rezeption.