Mitsis Ramira Beach Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Aivan rannalla, Kosin kaupungin ulkopuolella, sijaitsee pidetty All Inclusive hotelli Mitsis Ramira Beach Hotel. Hotellin puutarhassa on iso allasalue, jossa vauhdikkaat liukumäet kutsuvat polskimaan ja leikkimään. All Inclusiven ansiosta lomailu on astetta mukavampaa, ja uudet makuelämykset odottavat joka kulman takana.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu oli hyvää.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2400 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mitsis Ramira Beach Hotel on pidetty hotelli, joka sijaitsee omalla pikkukivirannalla. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari. Hotelli suuri allas alue on puutarhan ympäröimä, ja koostuu kolmesta altaasta: suolavesiallas, makeanvedenallas sekä lastenallas vesiliukumäellä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, josta voit tilata raikkaita juomia.

All Inclusiveen kuuluu kaksi á la carte -ravintolaa (pöytävaraus vaaditaan): italialainen ravintola Il Grande Forno sekä ravintola Meat. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Pääravintolassa teemailtoja 4 krt/viikko. Mahdollisuus gluteenittomiin, laktoosittomiin ja vegaanisiin annoksiin ennakkoon tilatessa. Aamiaispöydässä myös mahdollisuus maistaa kreikkalaisia annoksia etukäteen varaamalla. Aamiaisella tarjolla tuorepuristettua appelsiinimehua ja smoothieita. Lapsille oma buffet. Pääravintolasta saa tilattua yksinkertaisia annoksia ja jäätelöä päivisin. Jälkiruoista pitäville creperie. Useita baareja joista saa tilattua juomia.

Hotelli tarjoaa vierailleen useita maksuttomia aktiviteetteja, kuten ulkokuntosalin, jalkapalloa, rantalentopalloa, koripalloa, pöytätennistä ja tennistä. Vesiurheilua kuten sukellusta, purjelautailua ja leijalautailua lisämaksusta. Ratsastusta pyynnöstä ja lisämaksusta. Hotellilla on vapaa-ajanohjaajat, joka järjestää erilaista ohjelmaa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho klo 10.00-17.00 4-7-vuotiaille lapsille. Iltaohjelmaa klo 20.00-21.30. 8-12-vuotiaille on oma lastenkerho, ja 12-16-vuotiaille juniorkerho.

Maksuton wifi koko hotellilla. Minimarket. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, joissa jokaisessa huoneita. Kaikki rakennukset sijaitsevat lähellä hotellin palveluita.

Paikallisbussiyhteys Kosin kaupunkiin useita kertoja päivässä. Kosiin kulkee myös pyörätie, ja noin 3 kilometrin matka taittuu mukavasti myös polkien. Pyöränvuokrausta hotellilla.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Mannermainen aamiainen, klo 4.00-7.00.
 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
 • Yöpalaa, klo 22.00-04.00.
 • Brunssi klo 9.00-12.00 ja illallinen klo 18.30-22.00 á la carte -ravintola Italianissa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Crepejä ja jäätelöä Creperiessä, klo 10.00-22.00.
 • Lounaskori pyynnöstä.
 • Iltapäivätee, klo 17.00-19.00.
 • Kevyempiä lounasannoksia, klo 12.00-17.00, Beach Bar Canteenissa.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia hotellin baareista, klo 10.00–02.00.
 • Lounaspaketti retkille tilattavissa ennakkoon.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöön asti.

Perhehotellit

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Psalidi

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites sijaitsee upeassa ympäristössä meren äärellä kauniin puutarhan ympäröimänä. Pulahda meressä ennen aamiaista ja vietä mukana päivä altaalla vaikka koko perheen kera. Huoneet ovat valoisia ja siistejä. Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja varattavissa on myös All Inclusive.

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa sijaitsee aivan rannalla Psalidissa Kosilla. Täällä vietät mukavaa lomaa hotellin altailla ja vain kivenheiton päässä sijaitsevalla rannalla, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Vuokraa pöyrä tai lähde päiväretkelle Kosin kaupunkiin, jossa on paljon hyviä ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Puolihoito sisältyy hintaan, All Inclusive lisämaksusta.

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa sijaitsee Psalidissa, Kosin kaupungissa, ja täältä löydät kaikkea mitä rentouttavaan lomaan tarvitset. Miltä kuulostaisi esimerkiksi infinity-allas ja hintaan sisältyvä puolihoito? Hotellilla on spa sisäuima-altaalla ja mukavissa remontoiduissa huoneissa ja sviiteissä viihtyy koko perhe.