Mitsis Ramira Beach Hotel

 • Laadukas All Inclusive -hotelli
 • Perhelomaan
 • Paljon aktiviteetteja

Pidetty Mitsis Ramira Beach Hotel sijaitsee rannalla Kosin kaupungin ulkopuolella. Hotellin puutarhassa on iso allasalue, jossa vauhdikkaat liukumäet kutsuvat polskimaan ja leikkimään. All Inclusiven ansiosta lomailu on astetta mukavampaa, ja uudet makuelämykset odottavat joka kulman takana.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1713 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mitsis Ramira Beach Hotel on pidetty hotelli, joka sijaitsee omalla pikkukivirannalla. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rantabaari. Hotelli suuri allas alue on puutarhan ympäröimä, ja koostuu kolmesta altaasta: suolavesiallas, makeanvedenallas sekä lastenallas vesiliukumäellä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaari, josta voit tilata raikkaita juomia.

All Inclusiveen kuuluu kaksi á la carte -ravintolaa (pöytävaraus vaaditaan): italialainen ravintola Il Grande Forno sekä kiinalainen ravintola Yun Tun. Illallisella edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Pääravintolassa teemailtoja 4 krt/viikko. Mahdollisuus gluteenittomiin, laktoosittomiin ja vegaanisiin annoksiin ennakkoon tilatessa. Aamiaispöydässä myös osio perinteisille kreikkalaisille annoksille, sekä tuorepuristettua appelsiinimehua ja smoothieita. Lapsille oma buffet. Pääravintolasta saa tilattua yksinkertaisia annoksia ja jäätelöä päivisin. Jälkiruoista pitäville creperie. Useita baareja joista saa tilattua juomia.

Hotelli tarjoaa vierailleen useita maksuttomia aktiviteetteja, kuten ulkokuntosalin, jalkapalloa, rantalentopalloa, koripalloa, pöytätennistä ja tennistä. Vesiurheilua kuten sukellusta, purjelautailua ja leijalautailua lisämaksusta. Ratsastusta pyynnöstä ja lisämaksusta. Hotellilla on vapaa-ajanohjaajat, joka järjestää erilaista ohjelmaa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho klo 10.00-17.00 4-7-vuotiaille lapsille. Iltaohjelmaa klo 20.00-21.30. 8-12-vuotiaille on oma lastenkerho, ja 12-16-vuotiaille juniorkerho.

Maksuton wifi koko hotellilla. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, joissa jokaisessa huoneita. Kaikki rakennukset sijaitsevat lähellä hotellin palveluita.

Paikallisbussiyhteys Kosin kaupunkiin useita kertoja päivässä. Kosiin kulkee myös pyörätie, ja noin 3 kilometrin matka taittuu mukavasti myös polkien. Pyöränvuokrausta hotellilla. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Mannermainen aamiainen, klo 4.00-7.00.
 • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.30.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
 • Yöpalaa, klo 22.00-04.00.
 • Brunssi klo 9.00-12.00 ja illallinen klo 18.30-22.00 á la carte -ravintola Italianissa. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Crepejä ja jäätelöä Creperiessä, klo 10.00-22.00.
 • Lounaskori pyynnöstä.
 • Iltapäivätee, klo 17.00-19.00.
 • Kevyempiä lounasannoksia, klo 12.00-17.00, Beach Bar Canteenissa.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–02.00.
 • Lounaspaketti retkille tilattavissa ennakkoon.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Psalidi

Aegean View Aqua Resort

Aegean View Aqua Resortissa on oma ranta, hienot näkymät ja vesipuisto, mistä syystä hotelli sopii niin isoille kuin pienillekin lomailijoille. All Inclusiven ansiosta voit keskittyä vain lomailuun.

Kipriotis Maris Suites

Viihtyisä Kipriotis Maris Suites sijaitsee aivan rannalla Kosin Psalidissa ja soveltuu hyvin perheille. Hotellin ravintola tarjoaa maukasta ja terveellistä ruokaa ja valittavissasi on useita annoksia Välimeren keittiöstä.

Kipriotis Aqualand

Perhehotelli Kipriotis Aqualandissa nautitaan hotellin laajasta All Inclusive -tarjonnasta, merinäkymistä sekä hauskasta vesipuistosta, jossa on vesiliukumäkiä monen ikäisille. Rannalle vie hotellin maksuton bussi.