Kokemuksia Mitsis Ramira Beach Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 27 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
merinäköala, ystävällinen henkilökunta
-
Joka puolella ulkosalla (uima-allasalue, terassi iltaohjelmia katsoessa) joutui jatkuvasti kärsimään tupakansavusta. Vaihdoimme pahimmillaan 3 kertaa illan ohjelman aikana paikkaa terassilla tämän vuoksi. Buffet-ravintolassa oli melkoinen häly.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-20


9 10:stä

+
Siisti hotelli hyvällä paikalla. Henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


5 10:stä

+
Ranta ja rantabaari palvelu. Itse miljöö on kaunis.
-
Hotellissa yritetään olla hienompia kuin ollaankaan. Laukut viedään huoneeseen, mutta ensi odottelet sitä ja samassa ajassa olisit vienyt ne itse. Ravintolassa juomat tarjoillaan pöytiin, mutta jälleen odottelet sitä ja olisit samassa ajassa hakenut juomat itse. Hotellilla on ärsyttävä tapa painostaa asiakasta antamaan heille hyvä google arvostelu. Samoin he liittävät sinut hotellin jäsenyyteen vähän kyseenalaisella tavalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu
-
Huone ei tällä kertaa vastannut odotuksia. Liikenteen äänet kuuluivat liian hyvin eli äänieristys onneton ja kyseessä kuitenkin 5 tähden hotelli. Olemme olleet samassa hotellissa aiemmin ja silloin huone oli päärakennuksessa eikä mitään valittamista silloin ja siitä syystä menimme uudestaan. Olette downgradenneet huoneet vaikka matkan hinta noussut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-02


10 10:stä

+
Laatutaso
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-02


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Ramira Beach Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

2339 arvostelua
Erinomainen
 
1520
Erittäin hyvä
 
538
Hyvä
 
186
Ei kovin hyvä
 
63
Huono
 
32

Viimeisimmät 5 arviota

1.5.2024

Kirjoittanut Finlandese32 Helsinki, Suomi

Monipuolisten palveluiden hotelli

Hotelli yllätti positiivisesti ja lomailu sujui ongelmitta, tunsimme itsemme tervetulleiksi. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi. Linda oli reipas ja hymyilevä, asiakkaiden viihtyvyys oli sydämen asia. Aina kohdatessa Linda kysyi onko huone kunnossa ja kaikki hyvin. Meillä oli huone 411, josta oli kaunis näköala altaalle ja puutarhaan, merikin näkyi, olimme todella tyytyväisä. Ruokasaliin oli pöytiin ohjaus jopa aamiaisella, yllättävän sujuvasti se hoituikin. Lomamme viimeisinä päivinä söimme aaimaisen kauniissa ulkotilassa. Yllätykseksemme siellä meitä palveli Iloinen Miltiades -niminen tarjoilija suomen kielellä, mikäs sen mukavampaa. Ruoka oli todella maukasta erinomaisesti maustetuista alkukeitoista lähtien, joka kerta oli valikoimassa vaihtelevuutta. Emme hyödyntäneet tilausravintoloita kun buffetti oli niin kattava ja halusimme maistella useampia makuja emmekä kokeneet tarvetta ruokailla hiljaisemmassa tilassa. Ruokasalissa sai myös aamiaisella erikoiskahveja ja muita juomia tuoremehun lisäksi pyynnöstä. Myös baarin valikoima oli aika kattava ja drinkit hyviä. Loppulomalla näkyi uusia nuoria reippaita tarjoilijoita oppimassa kesän sesonkia varten. Hotellista hoitui kuljetus kaupungille, maksu hoidettiin hotellin vastaanottoon. Auton sai myös kätevästi vuokrattua hotellin alueelta ja kartan vastaanotosta.

 
1.5.2024

Kirjoittanut Kaarina T

Erinomainen

Hotellin henkilökunta oli tosi ystävällisiä varsinkin Linda oli tosi sydämellinen ja ystävällinen. Huoneiden siisteys hyvä. Ruoka maittava ja hyvää. Juomat olivat hyviä ja tarjoilu myös. Mitsis ramira on hyvä hotelli. Uima allas oli kylmä .

 
3.10.2023

Kirjoittanut Katariina L

Hyvää palvelua!

Todella ystävällistä palvelua ja huoneen siivous oli huolellista ja tapahtui päivittäin. Linda kyseli puhtaiden pyyhkeiden ja lakanoiden tarpeesta ja saatiin uudet aina kun haluttiin. Yksi parhaidta hotelleista, joissa olen ikinä ollut!

 
26.9.2023

Kirjoittanut KatariinaR36

Amazing

Siistit huoneet, pyyhkeet vaihdetaan kahdesti päivässä. Siistijät ystävällisiä ja huolellisia. Hyvää ruokaa. Ensimmäisyä kertaa hotellilla ja olemme tykänneet. Suosittelen ja tulemme varmasti uudelleen. Altaat hyviä. Pariskuntana saa myös omaa rauhaa.

 
5.10.2019

Kirjoittanut Irmeli K

Kahden viikon lomalla syys-lokakuun vaihteessa

Huoneemme oli kahden hengen huone päärakennuksessa merinäköalalla. All inclusive oli varsin monipuolinen ja maittava. Erikoismaininnan ansaitsee erillinen vohvelibaari mm. maittavine crepeineen ja kahveineen. Aurinkotuoleissa rannalla oli mukavat 10 cm paksut patjat, eikä sinun tarvinnut nousta hakemaan juomia koska rantabaarin poika kävi usein kysymässä mitä saisi olla 😊Ranta oli kivinen ja jyrkkeni aika nopeasti mutta uimakengillä (ostimme hotellin kaupasta) pääsi mainiosti uimaan. Henkilökunta oli joka pisteessä erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Huoneessa oli kylpytakit, tossut, vaaka ja vedenkeitin. Lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä, myös rantapyyhkeet. Joka toinen päivä huoneen jääkaappia täytettiin toiveittesi mukaan vedellä, virvoitusjuomilla, oluella ja viinillä. En löydä mitään negatiivista sanottavaa tästä hotellista jos ei nyt mainitse muutamaa elopainoon kertynyttä lisäkiloa 😊