Kokemuksia Mitsis Ramira Beach Hotel -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 77 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisti hotelli hyvällä paikalla. Henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


5 10:stä

+
Ranta ja rantabaari palvelu. Itse miljöö on kaunis.
-
Hotellissa yritetään olla hienompia kuin ollaankaan. Laukut viedään huoneeseen, mutta ensi odottelet sitä ja samassa ajassa olisit vienyt ne itse. Ravintolassa juomat tarjoillaan pöytiin, mutta jälleen odottelet sitä ja olisit samassa ajassa hakenut juomat itse. Hotellilla on ärsyttävä tapa painostaa asiakasta antamaan heille hyvä google arvostelu. Samoin he liittävät sinut hotellin jäsenyyteen vähän kyseenalaisella tavalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu
-
Huone ei tällä kertaa vastannut odotuksia. Liikenteen äänet kuuluivat liian hyvin eli äänieristys onneton ja kyseessä kuitenkin 5 tähden hotelli. Olemme olleet samassa hotellissa aiemmin ja silloin huone oli päärakennuksessa eikä mitään valittamista silloin ja siitä syystä menimme uudestaan. Olette downgradenneet huoneet vaikka matkan hinta noussut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-02


10 10:stä

+
Laatutaso
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-02


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-02


8 10:stä

+
Huone oli hyvän kokoinen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-14


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-14


8 10:stä

+
Ruoka oli positiivinen yllätys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-07


9 10:stä

+
Hotellin kokonaisuus.Olemme olleet Ramira Beach hotellissa ensimmäisen kerran v 1977, ihastuimme jo silloin hotelliin.Sen jälkeen hotellia on modernisoitu, huoneet ovat siistejä, hyvin varustettuja. Palvelu on erittäin ystävällista, henkilökunta palvelualtista ja palvelu todella ripeää.Hotellin ympäristö siistiä, kasvit kukoistivat, palmut olivat kasvaneet kookkaiksi.Koko hotellialuetta hoidetaan hyvin. Kaiken kaikkiaan Ramira Beach hotelli sopii kaikenlaisille vieraille vauvasta eläkeläisiin.Olemme kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväisiä Ramira Beach hotelliin. Hinta-laatusuhde on erinomainen.All inclusiv systeemi toimii hyvin, ruoka oli monipuolista ja vaihtelevaa.Ruokailussa erilaisia teemoja jatka lisäävät vaihtelua, sai maistella monenlaisia ruokia.Hotelli on tähtensä ansainnut.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-07


9 10:stä

+
Päivittäinen siivous ja minijääkaappi
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mitsis Ramira Beach Hotel -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

2133 arvostelua
Erinomainen
 
1348
Erittäin hyvä
 
516
Hyvä
 
178
Ei kovin hyvä
 
60
Huono
 
31

Viimeisimmät 5 arviota

26.9.2023

Kirjoittanut KatariinaR36

Amazing

Siistit huoneet, pyyhkeet vaihdetaan kahdesti päivässä. Siistijät ystävällisiä ja huolellisia. Hyvää ruokaa. Ensimmäisyä kertaa hotellilla ja olemme tykänneet. Suosittelen ja tulemme varmasti uudelleen. Altaat hyviä. Pariskuntana saa myös omaa rauhaa.

 
5.10.2019

Kirjoittanut Irmeli K

Kahden viikon lomalla syys-lokakuun vaihteessa

Huoneemme oli kahden hengen huone päärakennuksessa merinäköalalla. All inclusive oli varsin monipuolinen ja maittava. Erikoismaininnan ansaitsee erillinen vohvelibaari mm. maittavine crepeineen ja kahveineen. Aurinkotuoleissa rannalla oli mukavat 10 cm paksut patjat, eikä sinun tarvinnut nousta hakemaan juomia koska rantabaarin poika kävi usein kysymässä mitä saisi olla 😊Ranta oli kivinen ja jyrkkeni aika nopeasti mutta uimakengillä (ostimme hotellin kaupasta) pääsi mainiosti uimaan. Henkilökunta oli joka pisteessä erittäin ystävällistä ja palvelualtista. Huoneessa oli kylpytakit, tossut, vaaka ja vedenkeitin. Lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä, myös rantapyyhkeet. Joka toinen päivä huoneen jääkaappia täytettiin toiveittesi mukaan vedellä, virvoitusjuomilla, oluella ja viinillä. En löydä mitään negatiivista sanottavaa tästä hotellista jos ei nyt mainitse muutamaa elopainoon kertynyttä lisäkiloa 😊

 
28.9.2019

Kirjoittanut Katja S

Yksi parhaimmista hotelleista

Loma tässä hotellissa oli 10+ ja ylitti kaikki odotuksemme. Yövyimme pienemmällä allas-alueella ja terassilta oli viisi askelta uima-altaan matalaan päätyyn. Noin 50m päässä oli allasbaari, josta sai jätskiä ja juotavaa aamusta alkaen. Lasten kanssa matkaaville voin suositella varauksetta. Loma oli super rentouttava meille aikuisille ja terassilta pystyi kuuntelemaan ja nauttimaan musiikista sekä lie-esityksistä. Iltaisin oli kasvomaalausta sekä minidisko lapsille. Lapset huomioitiin äärettömän hyvin hotellilla! Ainoa parannettava, jonka keksin on juomatarjoilu aamupalalla ja ruualla. Aamiaispöytään kannattaa pyytää kahvipannu jos haluaa juoda useamman kupin kahvia ja ruualla saattoi joutua odottamaan pitkään, ennenkuin sai tilattua ruokajuomat.

 
30.6.2019

Kirjoittanut Siirimar

Pian takaisin kiitos!

Tämä oli jo toinen kertamme Mitsis Ramira Beach -hotellissa (edellinen kerta v. 8/2014) ja olisin valmis lähtemään sinne edelleenkin uudestaan. Palvelu hotellissa on hyvää ja apua saa kysyttäessä. Suomalaisia vieraita hotellissa on huomattavasti vähemmän, kuin esim. ranskalaisia ja saksalaisia ja tämä näkyi työntekijöiden kielitaidossa (ranska esim. sujui heiltä hyvin ja osa esim. ohjelmainfoista oli vain ranskankielisiä), mutta kyllä meitä suomalaisiakin huomioitiin pienillä opituilla suomenkielisillä sanonnoilla, kuten "kippis" ja "mitä kuuluu". Kovasti he suomenkieltä yrittivät, mutta eihän se ihan vielä sujunut :D mutta kukapa sitä suomenkieltä lähtee ulkomaille kuuntelemaan :) All-inclusive oli nimensä mukainen, ruoka oli todella hyvää ja sitä oli tarjolla lähes koko ajan ja vaihteluakin oli erilaisten teemailtojen, kuten kreikkalaisen ja meksikolaisen illan merkeissä. Varsinaisten ruokien lisäksi tarjolla oli pieniä välipaloja. Työntekijät oppivat nopeasti tuntemaan vieraansa ja muistivat esim. edellisellä kerralla tilatun drinkin. Pääosin työntekijät olivat iloisia ja heidän kanssaan pystyi vitsailemaan. Ohjelmaa hotellissa oli tarjolla lähes joka hetki animation-tiimin puolesta (erilaisia pihapelejä, kuten mölkky, jalkapallo, vesijumppa yms. yms. yms. ja iltaisin iltaohjelmaa, joissa oli erilaisia taitavia esiintyjiä (mm. tanssia, musiikkia ja sketsejä). Lapsille oli joka ilta kasvomaalausta ja minidisco, jonka vauhdikkaat laulut saivat aikuisetkin leikkimään mukana. Hotellin oma ranta oli siisti ja siellä on paljon varjollisia ja ilman varjoa olevia ilmaisia aurinkotuoleja sekä rantabaari, joka kuului myös all-inclusiven hintaan. Hotellialueella voisi helposti viettää aktiviteettien ja all-inclusiven puolesta koko loman, mutta hotellilta pääsee myös kätevästi Kosin kaupunkiin (n. 4km) ja nähtävyyksiin esim. hotellilta vuokrattavalla polkupyörällä (halvin pyörä oli 5€,/pv). Myös linja-autoja kulki kaupunkiin ja takaisin melko tiheästi. Yhteenvetona voin vain todeta, että suosittelen kyseistä hotellia täydeltä sydämeltä :)

 
22.10.2018

Kirjoittanut Teemu T Suomi

Syysloma 2018 / Autumn break 2018

Vietimme perheen (2+2) syyslomaviikon lokakuun puolivälissä ja olimme ostaneet matkan Apollomatkoilta. Perhehuoneemme oli erillisessä rakennuksessa ja sisälsi oman pienen uima-altaan. Kokonaisuutena hotelli ja sen palvelut ylittivät odotuksemme ja se sopi erinomaisesti lapsiperheelle. Suurin osa hotellivieraista oli iäkkäämpiä pariskuntia ja lapsiperheitä oli jonkin verran, mutta ilmapiiri oli hyvin rauhallinen, lastenallasta lukuunottamatta ;). All-inclusive oli nimensä veroinen ja sisälsi aivan oikeasti kaiken. Kaikki oli saatavilla rannekkeella hotellialueen useista baareista ja sellainen oli myös rannalla. AI ilmeisesti kuuluu aina pakettiin mukaan, tai se kannattaa valita. Hotellin ravintolassa oli todella paljon paikallisia ruokia ja vaihtelua oli riittävästi. Se oli niin hyvä että emme käyneet koko viikon aikana missään muualla. Tarjolla olivat myös kiinalainen ja italalainen ravintola, joihin sai halutessaan varata pöydän. Lokakuun puolivälin paikkeilla pitkä lomasesonki oli alkanut hiljentyä, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Suosittelen rauhallista ja hyvätasoista paikkaa arvostaville. ========== Summary in English: Stayed for one week in mid-october in a family room with swimming pool.Overall the hotel exceeded our expectations, and it was very well suited for a family with small kids. All-inclusive is highly recommended (and perhaps even included in all packages?). Everything was easily available in pool areas and also at the beach. I was very pleased with the restaurant and the local cuisine. So much so that I never even thought about going to town for dinner. There was a reasonable variety and italian/chinese options were also available. The staff were friendly all the time and were really nice to the kids. Recommend for families looking for a quiet and classy resort.