Ostosvinkkejä Roomaan

Ostosvinkkejä Rooman

Italialaiset ovat aina olleet tunnettuja korkealuokkaisesta tyylistään. Inspiroidu Rooman katujen tyyliniekoista ja löydä vaatekaapin uudet kulmakivet ostosreissultasi. Roomasta löydät ylellisiä design-putiikkeja sekä tietysti myös edullisempia vaihtoehtoja.

Varaa kaupunkiloma Roomaan »


Budgetshopping i Rom

Edullisempaan shoppailuun

Rooma yhdistetään usein huippumuotiin ja kalliisiin merkkeihin, mutta kaupungista löytyy myös budjettiystävällisiä vaihtoehtoja.

Jos etsit edullisempia ostosmahdollisuuksia, suuntaa Piazza Vittorio Emanuele II torille, ja sitä ympäröiville kaduille. 

MAS:in tavaratalosta voit ostaa esimerkiksi vaatteita edullisempaan hintaan, mutta laatu ei ole täysin taattua. Nälän yllättäessä kannattaa käydä myös Nuovo Mercato Esquilinon ruokamarkkinoilla, jotka ovat Rooman suurimmat. 

Aluetta kuvaillaan usein Rooman omaksi Chinatowniksi. Lähin metroasema on nimeltään Vittorio Emanuele. 

Joka sunnuntai Trasteveren kaupunginosassa järjestetään Porta Portesen kirpputori, joka on yksi Rooman suurimmista. 

Exklusiv shopping i Rom

Ylellisempiä merkkikauppoja

Merkkivaatteita ja italialaista huippumuotia löydät Rooman suurimmalta ostoskadulta, Via del Corsolta. Ostoskatu on yli 1,5 kilometria pitkä, ja suosionsa vuoksi katu täyttyy nopeasti ihmisistä, joten paikalle kannattaa mennä jo aikaisin aamulla tai myöhään illalla. 

Via del Corson sivukaduilla sijaitsee monia ylellisiä designer-putiikkeja. Esimerkiksi Via Condottin, Via Frattinan, Via della Vitan ja Via Borgognonan kaduilta löydät tunnettuja merkkikauppoja kuten Prada, Fendi, Dior ja Versace – jotka ovat kaikki italialaisia merkkejä. 

Rooman outletit

Rooman tunnetuin outlet-myymälä on nimeltään Castel Romano Designer Outlet. Myymälä on kuin oma pieni kylänsä, ja se sijaitsee vain 30 minuutin päässä Rooman keskustasta. Yli 100 putiikin joukosta löydät tunnettuja merkkejä kuten Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Adidas ja Valentino. Lue lisää myymälän kotisivuilta. 

Shopping i Rom

Ota nämä asiat huomioon!

Muutamia käytännön vinkkejä Roomaan: 

• Aukioloajat suurimmassa osassa myymälöistä ovat klo 10.00 – 20.00.

• Naisten koot Roomassa ja Italiassa ovat pienempiä kuin Suomessa. Kannattaa siis valita tavallista suurempi koko.

• Muista aina ottaa kuitti, sillä Italiassa sinulla tulee olla kuitti ostoksestasi.