Lontoon ravintolat ja yöelämä

Lontoon ravintolat ja yöelämä

Kun matkasi Lontooseen on varattu, on seuraava askel usein alkaa tutkiskella kohteen ravintolavalikoimaa – ja Lontoossa valinnanvaraa riittää! Kaupungissa on ravintoloita maailman jokaisesta kolkasta, jokaiseen makumaailmaan sekä niin budjetti-ystävällisiä kuin ylellisiäkin vaihtoehtoja. Kokosimme yhteen meidän suosikkimme, joita voit hyödyntää tulevalla lomallasi. 

Yöelämää Lontoossa

Lontoon keskustasta löytyy useita baareja ja yökerhoja. Camdenissa voit kuunnella trendikkäitä bändejä, kun taas Covent Gardenissa on hieman hienompia baareja. Hyviä yökerhoja löytyy Piccadilly Circuksen ja Trafalgar Squaren alueelta. Shoreditchin alueella taas on trendikkäitä baareja ja yöklubeja.

Duck & Waffle

Duck & Waffle ei ole vain tavallinen kattobaari Lontoossa, vaan kyseinen ravintola on avoinna vuorokauden ympäri. Täällä voit syödä niin aamiaista, lounasta, brunssia kuin illallistakin, tai tulla pistäytymään yömyssyllä, sillä ravintola tarjoilee myös erinomaisia cocktaileja. 

Bistrothequen brunssi

Trendikäs Bistrotheque on rakennettu moderniin teollisuustyyliin, ja on tunnettu erityisesti brunssistaan. Joka lauantai ja sunnuntai ravintolassa tarjoillaan Piano Brunch. Kello 12-15 välillä pääset siis nauttimaan brunssista pop-hittikappaleiden soidessa.

Illallisdrinkit Sky Gardenissa

Suuren kasvihuoneen tapaan rakennettu Sky Garden on yksi Lontoon upeimmista ravintoloista ja nähtävyyksistä. Sky Gardenissa on kolme kerrosta, jotka tarjoavat 360-näkymän Lontoon ylitse. Sky Gardenissa on puutarhoja, ulkoilmaterasseja sekä ravintoloita. Jos haluat syödä, suosittelemme ravintola Fenchurchia ja sen terassia tai ravintola Darwinia. Jos taas haluat lähteä drinkeille, sopivat City Garden Bar tai Sky Pod Rooftop Bar siihen tarkoitukseen.

Lontoon yöelämä
Lontoolainen tee-hetki

Afternoon Tea

Ravintola sketch on erinomainen esimerkki Lontoon moderneista ravintoloista vailla vertaistaan. Kolmekerroksisessa klassisessa Yrjöjen aikakauden tyylisessä rakennuksessa voit valita eri ravintoloiden ja baarien välillä. Täysin vaaleanpunainen The Gallery on tunnettu iltapäiväteestään, kun taas The Lecture Room on saanut kaksi Michelin-tähteä. Nauti hyvistä cocktaileista Parlour -nimisessä baarissa tai syö ravintola The Gladessa, joka on sisustettu rehevän metsän tyyliin. Iltaisin sketch muuntautuu elegantiksi yökerhoksi. 

The Duck and Rice

Vuonna 2019 ravintola The Duck and Rice palkittiin Lontoon parhaana aasialaisena ravintolana, jonka vuoksi kannattaakin ehdottomasti käydä kokeilemassa kyseistä ravintolaa jos olet aasialaisen ruoan ystävä. Ravintolassa on yleistä jakaa useita annoksia, jotka ovat peräisin esimerkiksi Kiinasta tai muista Aasian maista. Kokeile myös heidä nimikkoannostaan – dimsumia. Ruokahetken kruunaa drinkki tai tsekkiläinen olut, joita tarjotaan alakerran pubissa.

Bob Bob Ricard

Yksi Lontoon hohdokkaimmista ravintoloista on ehdottomasti ravintola Bob Bob Ricard. Edes ylellinen issustus tai jännittävä englantilais-venäläinen menu eivät ole hohdokkuuden salaisuuksia, vaan ravintolan shampanja-nappi. Jokaisessa pöydässä on nimittäin nappi, jota painamalla voit tilata lisää shampanjaa!