Jouluostoksille Lontooseen

Lontoo on joulushoppailijan paratiisi, sillä Lontoosta löytyy kaikkea mitä jouluihminen voi toivoa. Lontoon parhaat tavaratalot huomioivat joulunajan näyttävästi ja legendaarinen Harrods avaa joulumaailmansa jo heinäkuussa. Lontoon monista joulumarkkinoista suurin ja tunnetuin on Hyde Parkin Joulumaa, Winter Wonderland. 


Joulutunnelmaa Lontoossa

Joulutunnelmaan pääsee hyvin vierailemalla Lontoon Hyde Parkissa, Winter Wonderland -huvipuistossa, joka on joulunaikaan täynnä tapahtumia sekä aikuisille että lapsille. Lapset pääsevät tervehtimään joulupukkia ja aikuiset voivat kierrellä joulutoreilla, joista voi löytää esimerkiksi käsitöitä ja erilaisia jouluruokia. Winter Wonderland on avoinna marraskuun lopusta tammikuun alkupuolelle saakka.

Harrodsin tavaratalossa sijaitsee kuuluisa joulukauppa, Christmas Store, jossa on myynnissä käsittämätön määrä erilaisia joulutuotteita. Joulukauppa on avoinna jo heinäkuusta lähtien. Southbankissa voit vierailla perinteisellä saksalaisella joulutorilla, josta löytyy saksalaisia herkkuja, kuten bratwurstia ja Glühweinia. Puisissa torikojuissa myydään esimerkiksi joulutavaraa sekä saksalaisia käsitöitä.

Katso myös kaikki muut joulumarkkinakohteet tästä.

Trafalgar Square -aukiolta löytyy Lontoon upein joulukuusi, joka valaistaan 6. joulukuuta. Joulukuusi on jokavuotinen lahja Norjasta kiitoksena briteille avusta, jonka he antoivat toisen maailmansodan aikana. Aukiolla on avoinna joulukuussa myös joulutori, joissa voit kuunnella kuorolaulujen jouluesityksiä.