Sunset Beach Hotel

All Inclusive Sunset Beach Hotel Kotussa sijaitsee aivan rannan yläpuolella ja hotellin suurella uima-allasalueella on kaunis merinäköala, ja niin aikuisille kuin lapsillekin on tarjolla aktiviteetteja päivän aikana Sunset Beach Hotel on tunnelmallisessa puutarhassa, jossa on trooppisia kasveja, ja lyhyen kävelymatkan jälkeen löydät paikallisen arjen Kotunasta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 603 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sunset Beach tarjoaa ihanan allasalueen, jossa on suuri uima-allas ja lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja voi lainata sekä allasalueelta että rannalta. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta, ja ne vaihdetaan lisämaksulla.

Sunset Beachissä on buffetravintola ja baari, jossa on ulkoterassi allasalueella. Siisti pukeutuminen. Allasbaari on avoinna aikaisesta aamusta myöhään iltaan.

Hotellissa voit pelata lentopalloa, osallistua vesiaerobiciin, pelata pöytätennistä ja muutamana iltana viikossa on viihdettä paikallisen gambialaisen musiikin ja tanssin kera. Kauneushoidot ja hieronnat lisämaksulla.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hiustenkuivain on lainattavissa pyytämällä. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä, hotellissa ei ole hissiä.

Hotellin ranta on pieni ja kapea, ja siellä on suuria taso eroja. Lyhyen kävelymatkan päässä on Kombo Beach, joka on leveämpi ja mukavampi.

Noin 300 metriä Kotun paikalliskeskukseen, jossa voit tehdä ostoksia paikallisissa pienissä kaupoissa, ostaa hedelmiä hurmaavilta hedelmänaidilta tai vain nauttia afrikkalaisesta arjesta. Sinulle, joka olet lintuharrastaja, on luonnonsuojelualue, Kotu Creek, aivan hotellin yläpuolella. Bakotu-hotellissa on torni lintujen tarkkailua varten.

Ateriat

Sisältää:

  • All Inclusive
  • Jouluillallinen (24.12.)
  • Uuden Vuoden illallinen

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaisbuffet klo 07.00-10.00
  • Mannermainen aamiainen klo 10.00-12.00
  • Lounasbuffet klo 13.00-15.00
  • Iltapäiväkahvit klo 15.00-17.00
  • Illallinen buffetista tai menusta klo 19.00-22.00
  • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja cocktaileja kaikissa hotellin baareissa klo 10.00-23.00

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Gambia

Sunbeach Hotel & Resort

Tyylikäs Sunbeach Hotel & Resort on All Inclusive -hotelli niemen perimmäisessä päässä. Toisella puolella on Atlantin valtameri ja toisella puolella Gambia-joki. Hotellissa on allasalue ja voit syödä hyvin hotellin ravintoloissa. Päivän aikana voit osallistua useisiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin, ja voit treenata hotellin kuntosalilla.

Bakotu Hotel

Bakotu Hotel sijaitsee keskellä hienon hiekkarannan, paikallisen torin ja Kotu Creekin välissä. Täällä odottaa trooppinen puutarha, ihana allasalue ja useita ravintoloita. Linnut, perhoset, villit apinat ja pienet sekä suuret kilpikonnat, vaeltavat vapaasti hotellilla.

African Princess Beach

African Princess Beach on hotelli suoraan hienolla hiekkarannalla. Täällä voit nauttia rantakävelyistä ja sitten herkullisen aamiaisen ja päättää aamukahvittelun rentouttavaan hierontaa. Vain muutaman askeleen päässä rannalta on hotellin allasalue. Lisää luksusta saat, jos varaat kahden hengen huoneen, josta on pääsy yhteiselle uima-altaalle. Hotellissa majoittumisen ikäraja on 12 vuotta.

Kalimba Beach Resort

Kalimba Beach Resort on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee rannalla. Hotellissa on suuri ja miellyttävä allasalue, jossa on kaksi uima-allasta, aurinkotuolit ja -varjot maksutta. Rannalla on hyvä tehdä kävelyretkiä, ja voit myös kävellä viehättävään Kotuun. Viereisessä Tamala Beach -hotellissa on käytössäsi sekä kuntosali että spa-tilat.

Cape Point Hotel

Cape Point Hotel on yksinkertainen hotelli, jossa uima-altaan ympärillä vallitsee lämmin tunnelma. Omistaja Ebrima pitää hyvää huolta vieraistaan ja tänne palaa moni uudelleen vuosi toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee aivan Gambia-joen hienon hiekkarannan yläpuolella, ja aivan hotellin ulkopuolella on paikalliset markkinat, joissa on värikkäitä kankaita ja rikas arkielämä.

Ocean Bay Hotel & Resort

Ocean Bay Hotel & Resort on viihtyisä hotelli aivan Gambia-joen hienon hiekkarannan kupeessa. Täällä meri on rauhallisempi ja ranta sopii pitkiin ja rauhallisiin kävelyretkiin varhaisesta aamusta myöhäiseen iltapäivään, kun aurinko alkaa laskea. Muutaman askeleen päässä rannasta on uima-allasalue. Jos haluat liikkua, siellä on pieni kuntosali ja hotelli järjestää aktiviteetteja päiväsaikaan.

Balafon Beach Resort

Balafon Beach Resort on viehättävä hotelli, jossa on pyöreitä rajennuksia, joita ympäröi trooppinen puutarha. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Balafon Beach Resort on vain muutaman askeleen päässä hiekkarannalta ja kahdelta uima-altaalta, ja se on loistava hotelli niille, jotka haluavat rentoutua, kävellä pitkin rantaa ja nauttia tunnelmallisesta auringonlaskusta. Hotellin ulkopuolella on paikallisia ravintoloita, rantabaareja ja mehubaareja.

Kombo Beach Resort

Kombo Beach Resort on mukava hotelli sekä pariskunnille että perheille, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla hiekkarannalla. Täällä ranta ja hotelli kohtaavat miellyttävässä ilmapiirissä. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on Gambian ainoa uima-allas, jossa on kolme vesiliukumäkeä! Täällä voit liikkua päivän aikana ja nauttia sekä lentopallosta että jalkapallosta rannalla. Suoraan hotellin ulkopuolella odottaa jännittävä gambialainen arki pienellä aukiolla, jossa on paikallisia käsitöitä myyviä kauppoja sekä muutamia baareja ja ravintoloita. All Inclusive saatavilla helpottamaan lomaasi.

Bungalow Beach

Bungalow Beach on yksinkertainen huoneistohotelli suoraan Kotun hiekkarannan yläpuolella. Täällä voit nauttia suuresta puutarhasta, jossa voit esimerkiksi rantoutua varjossa palmun alla kirjan parissa. Huoneistot sijaitsevat useissa kaksikerroksisissa rakennuksissa hotellin puutarhassa. Rannalla odottavat rauhalliset kävelylenkit, kaunis auringonlasku ja Gambian tunnelma.