Bakotu Hotel

Bakotu Hotel sijaitsee keskellä hienon hiekkarannan, paikallisen torin ja Kotu Creekin välissä. Täällä odottaa trooppinen puutarha, ihana allasalue ja useita ravintoloita. Linnut, perhoset, villit apinat ja pienet sekä suuret kilpikonnat, vaeltavat vapaasti hotellilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 609 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bakuto-hotellissa odottaa kutsuva ja rauhallinen allasalue, jossa on uima-allas, aurinkotuoleja ja -varjoja puutarhassa. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Erityisesti lintuharrastajien mieleen on Kotu Creekin luonnonsuojelualue, johon on näkötorni aivan hotellin vieressä, ja sieltä voi bongata maan lintulajeja. Jos varaat kaksion, parvekkeeltasi on kaunis näkymä luonnonsuojelualueelle.

Bakotu-hotellissa on kolme ravintolaa. Baobab-ravintolassa, jossa on ulkoterassi, tarjoillaan aamiainen. Jos aiot osallistua retkelle, on mahdollista syödä aamiainen etukäteen klo 7.30, joka tilataan edellisenä päivänä. Päivän aikana tarjoillaan lounas ja voit syödä hampurilaisia, kalaruokia, yassaa tai kanavoileipää. Ravintoloissa Baobab, Boss Lady ja Captains Table voit nauttia illallista, Boss Lady tarjoilee gambialaisia ruokia. Pöytävaraus vaaditaan. Kaksi baaria, joista toinen on allasbaari.

Hotellin lähellä on yksinkertainen 18-reikäinen Fajara Golf Club ja Fajara Tennis Club. Kevyttä viihdettä muutamana iltana viikossa paikallisen musiikin ja tanssin kera.

Maksuton wifi vastaanotossa, baarissa ja ravintolassa. Hotelli koostuu 18 rakennuksesta, jotka sijaitsevat hajallaan puutarhassa. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä, hotellissa ei ole hissiä. Hotellin ulkopuolella on pankkiautomaatti. Hotellissa on pieni ruokakauppa. Paikallisen liikenteen tie on ylitettävä rannalle pääsemiseksi. Aivan hotellin ulkopuolella on pieni aukio, jossa on paikallisia liikkeitä, joissa on tekstiilejä, hedelmiä ja muutamia baareja ja ravintoloita. Rannalla naiset myyvät yleensä tuoreita hedelmiä hymyillen ja joskus laulaen.

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiainen
  • Jouluillallinen (24.12.)
  • Uudenvuoden illallinen

Lisämaksulla:

  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen)

Aamiainen tarjoillaan ravintola Baobabin aamiaisterassilla klo 07.30-10.00 ja se tilataan listalta, joskus aamiainen voidaan tarjoilla buffetista. Illallinen tarjoillaan Baobab-ravintolassa klo 18.30-22.30 ja koostuu kolmesta ruokalajista, menussa kullekin ruokalajille kaksi tai kolme vaihtoehtoa. Captain's Table -ravintolassa voi syödä yhden ruokalajin illallisen kerran viikossa. Voit myös halutessasi syödä kahden ruokalajin illallisen Boss Lady -ravintolassa, jonka jälkeen saat lahjakortin maksamista varten.

Hotellit Gambia

Sunset Beach Hotel

All Inclusive Sunset Beach Hotel Kotussa sijaitsee aivan rannan yläpuolella ja hotellin suurella uima-allasalueella on kaunis merinäköala, ja niin aikuisille kuin lapsillekin on tarjolla aktiviteetteja päivän aikana Sunset Beach Hotel on tunnelmallisessa puutarhassa, jossa on trooppisia kasveja, ja lyhyen kävelymatkan jälkeen löydät paikallisen arjen Kotunasta.

Sunbeach Hotel & Resort

Tyylikäs Sunbeach Hotel & Resort on All Inclusive -hotelli niemen perimmäisessä päässä. Toisella puolella on Atlantin valtameri ja toisella puolella Gambia-joki. Hotellissa on allasalue ja voit syödä hyvin hotellin ravintoloissa. Päivän aikana voit osallistua useisiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin, ja voit treenata hotellin kuntosalilla.

African Princess Beach

African Princess Beach on hotelli suoraan hienolla hiekkarannalla. Täällä voit nauttia rantakävelyistä ja sitten herkullisen aamiaisen ja päättää aamukahvittelun rentouttavaan hierontaa. Vain muutaman askeleen päässä rannalta on hotellin allasalue. Lisää luksusta saat, jos varaat kahden hengen huoneen, josta on pääsy yhteiselle uima-altaalle. Hotellissa majoittumisen ikäraja on 12 vuotta.

Kalimba Beach Resort

Kalimba Beach Resort on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee rannalla. Hotellissa on suuri ja miellyttävä allasalue, jossa on kaksi uima-allasta, aurinkotuolit ja -varjot maksutta. Rannalla on hyvä tehdä kävelyretkiä, ja voit myös kävellä viehättävään Kotuun. Viereisessä Tamala Beach -hotellissa on käytössäsi sekä kuntosali että spa-tilat.

Cape Point Hotel

Cape Point Hotel on yksinkertainen hotelli, jossa uima-altaan ympärillä vallitsee lämmin tunnelma. Omistaja Ebrima pitää hyvää huolta vieraistaan ja tänne palaa moni uudelleen vuosi toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee aivan Gambia-joen hienon hiekkarannan yläpuolella, ja aivan hotellin ulkopuolella on paikalliset markkinat, joissa on värikkäitä kankaita ja rikas arkielämä.

Ocean Bay Hotel & Resort

Ocean Bay Hotel & Resort on viihtyisä hotelli aivan Gambia-joen hienon hiekkarannan kupeessa. Täällä meri on rauhallisempi ja ranta sopii pitkiin ja rauhallisiin kävelyretkiin varhaisesta aamusta myöhäiseen iltapäivään, kun aurinko alkaa laskea. Muutaman askeleen päässä rannasta on uima-allasalue. Jos haluat liikkua, siellä on pieni kuntosali ja hotelli järjestää aktiviteetteja päiväsaikaan.

Balafon Beach Resort

Balafon Beach Resort on viehättävä hotelli, jossa on pyöreitä rajennuksia, joita ympäröi trooppinen puutarha. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Balafon Beach Resort on vain muutaman askeleen päässä hiekkarannalta ja kahdelta uima-altaalta, ja se on loistava hotelli niille, jotka haluavat rentoutua, kävellä pitkin rantaa ja nauttia tunnelmallisesta auringonlaskusta. Hotellin ulkopuolella on paikallisia ravintoloita, rantabaareja ja mehubaareja.

Kombo Beach Resort

Kombo Beach Resort on mukava hotelli sekä pariskunnille että perheille, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla hiekkarannalla. Täällä ranta ja hotelli kohtaavat miellyttävässä ilmapiirissä. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on Gambian ainoa uima-allas, jossa on kolme vesiliukumäkeä! Täällä voit liikkua päivän aikana ja nauttia sekä lentopallosta että jalkapallosta rannalla. Suoraan hotellin ulkopuolella odottaa jännittävä gambialainen arki pienellä aukiolla, jossa on paikallisia käsitöitä myyviä kauppoja sekä muutamia baareja ja ravintoloita. All Inclusive saatavilla helpottamaan lomaasi.

Bungalow Beach

Bungalow Beach on yksinkertainen huoneistohotelli suoraan Kotun hiekkarannan yläpuolella. Täällä voit nauttia suuresta puutarhasta, jossa voit esimerkiksi rantoutua varjossa palmun alla kirjan parissa. Huoneistot sijaitsevat useissa kaksikerroksisissa rakennuksissa hotellin puutarhassa. Rannalla odottavat rauhalliset kävelylenkit, kaunis auringonlasku ja Gambian tunnelma.