Senegambia Beach

Senegambia Beach sijaitsee suoraan rannalla, ja hotellissa on suuri ja kaunis puutarha, jossa sen huoneet sijaitsevat yksi- ja kaksikerroksisissa rakennuksissa. Alhaalla rannalla on allasalue ja kaksi uima-allasta, joista suuremmassa on swim-up baari. Ylhäällä vastaanoton luona on toinen allasalue. Nauti hyvästä ruoasta hotellin ravintoloissa, ja jos kaipaat lisää tekemistä, löytyy aivan hotellin ulkopuolelta runsaasti viihdettä, ravintoloita ja baareja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Superior-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1787 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Senegambia Beachissa on kaksi allasaluetta: päärakennuksen yläosassa oleva allasalue, jossa on uima-allas ja syvempi lastenallas (66 cm syvä) sekä allasbaari. Alhaalla rannalla on toinen allasalue, jossa on suuri uima-allas swim-up baarilla sekä lastenallas, jossa on kalteva pohja (0-70 cm syvä). Allasalueilla ja rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät hintaan, vaihtopyyhkeet lisämaksusta. Suoraan hotellin alapuolelle on rakennettu kivimuuri estämään hiekan katoamista mereen. Uimaan pääsee portaikosta, ja jos kävelet muutaman sata metriä jompaan kumpaan suuntaan, tulet mukavalle hiekkarannalle.

Senegambia Beachissa on buffetravintol, jossa tarjotaan aamiaista ja illallista. Päivisin avoinna on à la carte -ravintola, yhdistetty rantaravintola/baari, jossa on yksinkertaisia ruokia, ja se on avoinna aamuvarhaisesta myöhään. Safari-baari aulassa. Ravintoloissa ja baareissa ei ole maksua, kaikki kirjataan huoneen laskuun, ja lasku maksetaan käteisellä (käteistä nostettavissa vastaanotosta). Pankkiautomaatti.

Päivisin hotelli järjestää erilaisia aktiviteetteja, kuten vesiaerobicia ja lentopalloa tai jalkapalloa rannalla. pöytätennis Biljardi lisämaksusta. Kaksi tenniskenttää, varusteet vuokrattavissa. Tennistunteja lisämaksusta. Esityksiä, musiikkia ja tanssia. Lasten leikkipaikka.

Maksuton wifi vastaanotossa. Vastaanottoalueella on matkamuistomyymälä ja afrikkalainen taidegalleria. Silitysraudat ja -laudat lainattavissa vastaanotosta. Etäisyys rannalle vaihtelee 250 metriin huoneen sijainnista riippuen. Rannalle johtavat portaat. Hotellilla on villiapinoita. Jos olet kiinnostunut linnuista, tarjoaa hotelli opastuksen sen puutarhassa oppaan johdolla.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen ja illallinen tarjoillaan buffetravintolassa klo 07.00-10.00 ja klo 19.00-22.00.

Hotellit Gambia

Sunset Beach Hotel

All Inclusive Sunset Beach Hotel Kotussa sijaitsee aivan rannan yläpuolella ja hotellin suurella uima-allasalueella on kaunis merinäköala, ja niin aikuisille kuin lapsillekin on tarjolla aktiviteetteja päivän aikana Sunset Beach Hotel on tunnelmallisessa puutarhassa, jossa on trooppisia kasveja, ja lyhyen kävelymatkan jälkeen löydät paikallisen arjen Kotunasta.

Sunbeach Hotel & Resort

Tyylikäs Sunbeach Hotel & Resort on All Inclusive -hotelli niemen perimmäisessä päässä. Toisella puolella on Atlantin valtameri ja toisella puolella Gambia-joki. Hotellissa on allasalue ja voit syödä hyvin hotellin ravintoloissa. Päivän aikana voit osallistua useisiin urheilulajeihin ja aktiviteetteihin, ja voit treenata hotellin kuntosalilla.

Bakotu Hotel

Bakotu Hotel sijaitsee keskellä hienon hiekkarannan, paikallisen torin ja Kotu Creekin välissä. Täällä odottaa trooppinen puutarha, ihana allasalue ja useita ravintoloita. Linnut, perhoset, villit apinat ja pienet sekä suuret kilpikonnat, vaeltavat vapaasti hotellilla.

African Princess Beach

African Princess Beach on hotelli suoraan hienolla hiekkarannalla. Täällä voit nauttia rantakävelyistä ja sitten herkullisen aamiaisen ja päättää aamukahvittelun rentouttavaan hierontaa. Vain muutaman askeleen päässä rannalta on hotellin allasalue. Lisää luksusta saat, jos varaat kahden hengen huoneen, josta on pääsy yhteiselle uima-altaalle. Hotellissa majoittumisen ikäraja on 12 vuotta.

Kalimba Beach Resort

Kalimba Beach Resort on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee rannalla. Hotellissa on suuri ja miellyttävä allasalue, jossa on kaksi uima-allasta, aurinkotuolit ja -varjot maksutta. Rannalla on hyvä tehdä kävelyretkiä, ja voit myös kävellä viehättävään Kotuun. Viereisessä Tamala Beach -hotellissa on käytössäsi sekä kuntosali että spa-tilat.

Cape Point Hotel

Cape Point Hotel on yksinkertainen hotelli, jossa uima-altaan ympärillä vallitsee lämmin tunnelma. Omistaja Ebrima pitää hyvää huolta vieraistaan ja tänne palaa moni uudelleen vuosi toisensa jälkeen. Hotelli sijaitsee aivan Gambia-joen hienon hiekkarannan yläpuolella, ja aivan hotellin ulkopuolella on paikalliset markkinat, joissa on värikkäitä kankaita ja rikas arkielämä.

Ocean Bay Hotel & Resort

Ocean Bay Hotel & Resort on viihtyisä hotelli aivan Gambia-joen hienon hiekkarannan kupeessa. Täällä meri on rauhallisempi ja ranta sopii pitkiin ja rauhallisiin kävelyretkiin varhaisesta aamusta myöhäiseen iltapäivään, kun aurinko alkaa laskea. Muutaman askeleen päässä rannasta on uima-allasalue. Jos haluat liikkua, siellä on pieni kuntosali ja hotelli järjestää aktiviteetteja päiväsaikaan.

Balafon Beach Resort

Balafon Beach Resort on viehättävä hotelli, joka koostuu troppisen puutarhan ympäröimistä pyöreistä rakennuksista. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Balafon Beach Resort on vain muutaman askeleen päässä hiekkarannalta, ja se on loistava hotelli niille, jotka haluavat rentoutua, kävellä pitkin rantaa ja nauttia tunnelmallisesta auringonlaskusta. Hotellin ulkopuolella on paikallisia ravintoloita, rantabaareja ja mehubaareja.

Kombo Beach Resort

Kombo Beach Resort on mukava hotelli sekä pariskunnille että perheille, ja se sijaitsee erinomaisella paikalla hiekkarannalla. Täällä ranta ja hotelli kohtaavat miellyttävässä ilmapiirissä. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista yksi on Gambian ainoa uima-allas, jossa on kolme vesiliukumäkeä! Täällä voit liikkua päivän aikana ja nauttia sekä lentopallosta että jalkapallosta rannalla. Suoraan hotellin ulkopuolella odottaa jännittävä gambialainen arki pienellä aukiolla, jossa on paikallisia käsitöitä myyviä kauppoja sekä muutamia baareja ja ravintoloita. All Inclusive saatavilla helpottamaan lomaasi.

Bungalow Beach

Bungalow Beach on yksinkertainen huoneistohotelli suoraan Kotun hiekkarannan yläpuolella. Täällä voit nauttia suuresta puutarhasta, jossa voit esimerkiksi rantoutua varjossa palmun alla kirjan parissa. Huoneistot sijaitsevat useissa kaksikerroksisissa rakennuksissa hotellin puutarhassa. Rannalla odottavat rauhalliset kävelylenkit, kaunis auringonlasku ja Gambian tunnelma.

Bamboo Village Resort Gambia

Bamboo Village Resort on viehättävästi sisustettu paikallisilla huonekaluilla ja värikkäillä tekstiileillä, jotka ovat Gambian lahjakkaiden käsityöläisten valmistamia. Huoneet sijaitsevat pienissä pyöreissä taloissa, ne ympäröivät allasaluetta. Hotellilta voit helposti lähteä lyhyelle kävelylle Kololi Beachille uimaan tai vain nauttia auringonlaskusta, ja seurata kun aurinko laskee hitaasti Atlantin valtamereen.