Kokemuksia Sol Sun Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sol Sun Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

59% matkustajista suositttelee

1662 arvostelua
Erinomainen
 
522
Erittäin hyvä
 
602
Hyvä
 
300
Ei kovin hyvä
 
137
Huono
 
101

Viimeisimmät 5 arviota

31.3.2019

Kirjoittanut MikaV249 Mikkeli, Suomi

Hyvä hotelli loistavalla sijainnilla.

Olemme nyt toista kertaa sol sun bechissä ja hotelli on edelleen hyvä. Siivous ja pyyhkeidenvaihto toimii loistavasti. Aaamupala on hyvä ja riittävän monipuolinen. Jos etsit luksushotellia ei kannata tulla mutta jos etsit hyvää perushotellia niin lämmin suositus. Allasalue on hieno ja henkilökunta on ystävällistä. Ja hotellin sijainti on todella hyvä!!

 
26.12.2018

Kirjoittanut Marianne80f

Ihana huoneistohotelli keskellä kaikkea

Sol sun beach on keskellä Playa de Fañabea, ja kuitenkin rauhallinen. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Hotelli pidetään todella siistinä. Huoneistoissa on ilmastointilaitteet ja tuulettimet, hyvä keittiövarustus ja siistit kylpyhuoneet. Aamiainen on monipuolinen ja maittava. Tämä oli toinen vierailumme täällä ja palaamme mielellämme takaisin.

 
10.2.2018

Kirjoittanut juraanterov

Hyvä matka

wifin kanssa sai vähän taistella, kenttä oli vähän väliä hukassa ja hidas. Tietysti hotellilla on ikää ja se vähän näkyy mutta ei haittaa. Aamupalat olivat hyviä, valinnanvaraa oli todella paljon. Uima-allasalue oli myös siisti.

 
29.5.2017

Kirjoittanut RiikkaK249 Vantaa, Suomi

Lomamatka toukokuussa

Ok hotelli, hyvä palvelu ja hyvä ja keskeinen sijainti, kaupat ja ravintolat vieressä. Ranta lähellä ja kauniit näkymät merelle. Seinät paperia, huoneeseen kuuluu kaikki melu ravintoloista ja kadulta. Eli herkkäunisille. Huoneeseen yritettiin murtautua kun olimme illallisella. Ikkuna väännetty sijoiltaan. Asialle ei tehty mitään samana iltana ja vietimme yhden yön ikkuna väännettynä. Aamulla kävimme vastaanotossa tiedustelemassa asiaa, yövahti ei ollut infonnut aamuvuoroa aiheesta mitenkään. Korjaajat kävivät laittamassa ikkunan paikoilleen ja ikkunaan vielä toisen lukon. Vastaanotossa asiasta ei oltu sen enempää kiinnostuneita.

 
5.4.2017

Kirjoittanut Matti S Helsinki, Suomi

Palaute

Loistava henkilökunta. Hotelli, jossa tunsi olevansa tervetullut. Hyvä allasalue ja sijainti. Paljon hyviä ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia lähellä. Loistava paikka harrastaa kävelyä tai lenkkeilyä. Kävelykatua riittää rannan tuntumassa.