Kokemuksia Sunsuites Carolina - talvi 24/25 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,1 10:stä Perustuu 297 arvioon
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
hotelli loistopaikalla , kulunut, mutta hyvin hoidettu ja varusteltu. henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Rauhallinen sijainti.
-
remppa tulossa, hyvä niin:)

Vahvistettu asiakas: 2024-01-06


7 10:stä

+
Parvekkeelta näkymä merelle. Kaksi huonetta ja tilava huoneisto.
-
Kulahtanut, uudistuksen tarve ilmeinen. Hinta laatusuhde ei ollut kohdillaan. Viemärin hajua/ummehtunut haju huoneessa ja tullessa tupakanhaju edellisen asukkaan jäljiltä.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-09


3 10:stä

+
Huoneiston siivous ja liinavaatteiden vaihto.
-
Vanha, epäkäytännöllinen huoneisto, paljon portaita. Rankkasateen jälkeen makuuhuoneen sänky ja lattia lainehti, katto oli vuotanut. Hotelli järjesti meille paremman huoneiston viereisestä kompleksista viimeiseksi viikoksi, eli tämä hoidettiin hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-09


10 10:stä

+
Viihtyisyys, rauhallisuus, ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-18


4 10:stä

+
Erinomainen palvelu
-
Tähtiluokitus oli aivan muuta kuin esitteessä mainittu. Käsienpesuallas wc-tiloissa ei vetänyt kunnolla. Jos vedit wc-käynnin jälkeen vessan, niin käsien pesuun ei riittänyt kunnolla veden painetta. Keittiön tiskialtaan alakaappi oli kostunut ja veden turvottama sekä haisi.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-21


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


1 10:stä

+
kauniit lattia laatat, toimiva jääkaappi
-
Hotelli huone oli kellari montussa. Ainua avonainen ikkuna oli pieneen varastotilaan missä hotellin työntkijät usein piti liian paljon mölyä. Pahin asia oli ruiskutukset torakoita vastaan. En olis halunut hengittää saastunutta ilmaa torakkaruiskeesta, Mulla ei ole mitään lentäviä torakoita vastaan jotka ovat luonnollinen ilmiö. Mutta on epäreilua ja vaarallista hengittää torakan vastaisia kemikaaleja. Kysyn hyvitystä asiasta ?

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


8 10:stä

+
Siisti huoneisto ja todella kiva parveke josta merinäköala.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-14


9 10:stä

+
Personalens vänlighet och tjäntsvillighet! Att nyckel personerna talar svenska var en stor bonus!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-31


9 10:stä

+
Kodinomaisuus, lämminhenkisyys, kivat naapurit. Oli ihana loma
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-24


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sunsuites Carolina - talvi 24/25 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

218 arvostelua
Erinomainen
 
161
Erittäin hyvä
 
50
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2019

Kirjoittanut RiikkaL177 Hyvinkää, Suomi

Lähes täydellinen tarpeisiimme!

Haluamme aina ison asunnon erillisellä makuuhuoneella, keittiötilan aamupalan laittoa varten (muut ateriat eri ravintoloissa), meren mahdollisimman lähelle ja merinäköalan, pienen hotellin ja rauhallisen sijainnin, siistin ja tyylikkään sisustuksen, ammattimaisen palvelun. Kyllä, saimme kaiken haluamamme. Nyt oli talviaika ja varmasti aika rauhallista, mutta makuuhuoneen puoleisen ostoskeskuksen ravintoloista kantautui muutamana yönä ääniä, mietin kesäaikaa, lisääntyykö meteli, nyt ei kyllä häirinnyt liikaa. Käytimme itse ostoskeskuksen ravintolapalveluja paljon ja joukossa oli hyviä ja huonoja. Hotellin muut vieraat olivat seniori -ikäisiä muita skandinaaveja, jotka näyttivät nauttivan olostaan eli iloista naurua kuului paljon, se oli ihan kiva. Tässä hotellissa oli keittiövarustuksessa tiskiaine, pesusieni ja tiskirätti. Tehokas hiustenkuivain löytyi myös. Noista iso plussa, sillä aina niin ei ole. Meidän parvekkeellemme ei paistanut aurinko klo 14 jälkeen, altaalle paistoi kyllä, mutta emme ole altaalla viihtyviä lainkaan. Meidät otettiin hienosti vastaan, eikä meillä ole kuin hyvää sanottavaa. Hotelli järjesti pieniä tilaisuuksia, mutta emme osallistuneet niihin, kiva niitä kaipaaville, mutta huomioi, että suomen kielellä et tässä hotellissa pärjää, hyvä niin😊

 
8.1.2024

Kirjoittanut Glassadamjohn

Saved our stay in grad canairia.😁

Lovely, relaxing stay. Very clean and tidy apartments. Oliver and the gang, well done. Next to beach and shops, quiet location, lovely walks along the seafront. Little things like wine tasting and waffle making make it very friendly. Will be back.👍🍻🤠

 
28.7.2023

Kirjoittanut 256graemeb Los Cristianos, Espanja

Good 5 Night Stay

What lovely place with Excellent pleasant & helpfully staff. Although Apartments are old fashioned, they are clean & comfortable & well equipped, just need updating. The complex is kept clean & tidy, & was being constantly maintained during our stay. The pool was 1st class with plenty of sunbeds. The air conditioning was essential with the current heatwave. Nice to have a big free safe which was big enough for our laptop. The free rolls every morning were excellent for our lunch. One of the best features was the seaview, it is just a shame the car park is there. Parking was free, but only on 1st come 1st parked basis,along with all the beach goers. Would happily return another time.

 
18.5.2022

Kirjoittanut 22gdg Province of Rovigo, Italia

almost everything ok

optimal position, but in the structure there are gaps ... in the suite we found many cockroaches (6) in the room and in the leaving ... it is not very clean and the mattress is not comfortable .... shame because the environment is nice!!

 
4.1.2021

Kirjoittanut tangoo Tukholma, Ruotsi

Read and avoid this place!

Stayed here one week during 2021 new year days, avoid this: Cockroaches everywhere in the apartment ... we had to be stressed all week that cockroaches come during the night and we have to spray all the time ... disgusting and not fun No bar or snack bar in the pool The staff told us to silence our children when they played in the pool ... super bad, it was not fun anymore for our children and they were still very good at playing and keeping the noise level low ... Safe costs 20 euros per week: super bad AC costs extra: super super bad No life guard at the pool, you are always worried about the kids... The trip is supposed to be relaxing not stressful