Club-huone

Club-huoneita parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Yhdistetty olohuone ja lounge. Sohva ja tv satelliittikanavilla. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huone kuuluu hotellin Nikté-osioon, johon kuuluu lisäetuja, kuten elämyksiä/aktiviteetteja koko perheelle. Lisätietoa saat sisäänkirjautumisen yhteydessä ja hotellilta matkasi aikana.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Junior-sviitti

Junior-sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Oleskelutila, jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. TV kansainvälisillä kanavilla. Kattotuuletin. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivaaja. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huone kuuluu hotellin The Reserve -osioon, johon kuuluu lisäetuja. Huoneessa majoittuvien tulee olla vähintään 16-vuotiaita. Lisätietoa saat sisäänkirjautumisen yhteydessä ja hotellilta matkasi aikana.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, osasta näköala tai merinäköala. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kahvinkeitin ja kapselit. Wifi, ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.