Puerto Caleta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Puerto Caleta on viihtyisä huoneistohotelli kävelymatkan päässä hiekkarannalta Caleta de Fusten lahdella. Valoisa ja tilava huoneistohotelli on mainio rentoutumispaikka. Muihin Fuerteventuran paikkoihin pääset tutustumaan kätevästi esimerkiksi vuokra-autolla.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksio-kampanjahuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

sijainti lähellä kauppoja, rantaa ja palveluja
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 920 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Puerto Caletassa on pieni allasalue kahdella altaalla, joista toisessa on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit. Allasbaari, mikä tarjoilee pientä purtavaa, on auki päiväsaikaan.

Mikäli valitset lisämaksullisia aterioita etukäteen, tarjoillaan ne muutaman minuutin kävelymatkan päässä Caleta Garden -hotellissa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Vastaanotto auki klo 9.00-13.00 ja 16.00-20.00. Hotellialueella on rappusia ja korkeuseroja. Kävelymatka hiekkarannalle. Lähellä keskustaa, missä on kauppoja ja ravintoloita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.