Puerto Caleta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Puerto Caleta on viihtyisä huoneistohotelli kävelymatkan päässä hiekkarannalta Caleta de Fusten lahdella. Valoisa ja tilava huoneistohotelli on mainio rentoutumispaikka. Muihin Fuerteventuran paikkoihin pääset tutustumaan kätevästi esimerkiksi vuokra-autolla.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksio-kampanjahuone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

sijainti lähellä kauppoja, rantaa ja palveluja
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 936 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Puerto Caletassa on pieni allasalue kahdella altaalla, joista toisessa on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit. Allasbaari, mikä tarjoilee pientä purtavaa, on auki päiväsaikaan.

Mikäli valitset lisämaksullisia aterioita etukäteen, tarjoillaan ne muutaman minuutin kävelymatkan päässä Caleta Garden -hotellissa.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Biljardi lisämaksusta. Vastaanotto auki klo 9.00-13.00 ja 16.00-20.00. Hotellialueella on rappusia ja korkeuseroja. Kävelymatka hiekkarannalle. Lähellä keskustaa, missä on kauppoja ja ravintoloita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hotellit Caleta de Fuste

Elba Sara

Elba Sarassa pääset rentoutumaan hyvän palvelun ja monipuolisten palveluiden äärelle. Hotelli on lapsiystävällinen, ja siellä on leikkipaikka, lastenallas, minigolf sekä lastenkerho. Voit valita majoitutko raikkaissa kahden hengen huoneissa tai juniorsviiteissä, jotka sijaitsevat meren tuntumassa. Hotellin läheisyydessä on saaren parhaat golfkentät.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows on yksinkertainen, hieman kulunut hotelli keskustassa, viihtyisässä Caleta de Fusten lomakohteessa. Hotellissa on suuri allas lastenosiolla sekä allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia. Matala Playa de Castillon hiekkaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Barcelo Fuerteventura Mar

Tervetuloa hiljattain remontoituun Barcelo Fuerteventura Mar hotelliin! Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Caleta de Fustessa lähellä rantaa Fuerteventuralla. Kaikki huoneet ja suuri osa yleisistä tiloista on kunnostettu. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti aktiviteetteja koko perheelle ja ihana spa, jossa rentoutua.