Soho Boutique Castillo Santa Catalina

Soho Boutique Castillo Santa Catalina sijaitsee aivan Malagan ulkopuolella, ja hotellirakennus on komea palatsi vuodelta 1932 ja myös hotellin vieressä sijaitseva linnoitus on vuodelta 1624. Hotellissa on kaunis puutarha ja merinäköala. Malagan kaupunkiin pääsee helposti joko kävellen, autolla tai bussilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 266 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 3,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Soho Boutique Castillo Santa Catalina sijaitsee korkealla kalliolla, jonne rakennettu linnoitus on peräisin 1600-luvulta. Hotellissa on kaunis puutarha, ja sen ympärillä on vanhojen muureja ja rakennusten jäänteitä, joissa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja häitä. Hotellissa on klassinen sisustus, joka on säilynyt 1930-luvulta. Rentoudu hotellin altaalla, ruokaile à la carte -ravintolassa ja nauti lasillinen sangriaa terassin loungebaarissa auringon laskiessa Espanjan aurinkorannikolle.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Kaupunkiliikennettä. Portaita ja korkeuseroja hotellin alueella ja ulkopuolella. Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Playa de la Caletan rannalta, 3,2 kilometriä Malagan keskustasta (Centro Histórico) ja noin 13 kilometriä Málagan lentokentältä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Kausikohtaista huomioitavaa

Juniorsviitit eivät ole varattavissa kesälle 2024.

Hotellit Malaga

Soho Boutique Las Vegas

Soho Boutique Las Vegas sijaitsee aivan La Malaguetan rannalla Malagassa. Voit rentoutua pulahtamalla altaaseen tai nauttimalla virkistävää juomaa baarista. Hotelli sijaitsee lähellä Malagan keskustaa, jossa on laaja valikoima ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria.

Soho Boutique Colón

Moderni Soho Boutique Colón sijaitsee Malagan keskustassa suositulla Alameda de Colónin kadulla. Täällä majoitut lähellä useita ravintoloita, nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Lähin ranta, La Malagueta, sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Hotelli on tarkoitettu aikuisille ja pyrkii rauhalliseen tunnelmaan.

Soho Boutique Equitativa

Moderni Soho Boutique Equitativa sijaitsee Malagan keskustassa Costa del Solissa. Hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa ja tarjoaa kauniin näkymän kaupunkiin. Hotellin sijainti on erinomainen lähtöpiste tutustua alueen moniin nähtävyyksiin, kauppoihin ja ravintoloihin.

Soho Boutique Urban

Soho Boutique Urban -hotelli sijaitsee viehättävällä paikalla aivan Malagan keskustassa. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Miltä kuulostaisi käynti Picasso-museossa heti aamiaisen jälkeen ja iltapäiväuinti meressä La Malaguetan hiekkarannalla?