Paradiso

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen. Hotellin tunnelma on aikuiseen makuun, mutta toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 43 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fina Paradisossa majoitut avivan rannan tuntumassa Nessebarin pohjoisosassa. Hotellissa on mukava allasalue, jossa on uima-allas ja allasbaari. Aurinkotuolit ja -varjot maksutta käytettävissä.

Ravintoloita, jotka tarjoavat buffet- ja à la carte menun sekä upeat merinäkymät. Suuri kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pieni kauppa. Rannalle noin 50 metriä ja 1,5 kilometriä Nessebarin vanhempiin osiin.

Ateriat

Huoneistot Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä

Perhehuoneet

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace on mukava All Inclusive-hotelli, jolla on jotain tarjottavaa koko perheelle! Hotellissa on suuri allasalue, suuri vesipuisto vesiliukumäkineen, lastenkerho sekä ihana spa. All Inclusive sisältyy hintaan, ja tarjolla on useita ravintoloita ja baareja. Kesäisin rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Sol Nessebar Mare Bay

Sol Nessebar Mare Bay on mainio valinta vesipedoille. Hotellilla on kaksi allasaluetta, yksi vesipuisto pienemmille lapsille ja yksi koko perheelle sopiva vesipuisto. Meri on kivenheiton päässä, joten voit myös helposti tehdä virkistävän pulahduksen sinne.

Mirage Apartments

Mirage Apartments sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan rannan tuntumassa Nessebarissa. Hotellin allasalueelta on kaunis näköala merelle ja asut valoisissa ja raikkaissa huoneistoissa, joista osaan mahtuu jopa 6 henkilöä. Lyhyt kävelymatka Nessebarin vanhoihin osiin, joissa on ravintoloita, viihtyisiä kauppoja, katumarkkinoita ja menneen aikakauden jäänteitä.

Sol Marina Palace

All Inclusive -hotelli Sol Marina Palace on moderni hotelli, jonka kattoterassilta on merinäköala, jossa on uima-allas ja ihana ravintola ja baari. Hotelli sijaitsee Nessebarin modernissa kaupunginosassa, kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja rannasta. Jos haluat yöpyä hotellissa, sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Mirage Hotel

Mirage Hotel Nessebarissa tarjoaa upeat näkymät merelle ja ympäristöön. Täydellisellä paikalla meren rannalla ja kävelymatkan päässä keskustasta. Täydellinen hotelli mukavaa ja rentouttavaa lomaa varten Bulgariassa.