Mirage Apartments

Mirage Apartments sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan rannan tuntumassa Nessebarissa. Hotellin allasalueelta on kaunis näköala merelle ja asut valoisissa ja raikkaissa huoneistoissa, joista osaan mahtuu jopa 6 henkilöä. Lyhyt kävelymatka Nessebarin vanhoihin osiin, joissa on ravintoloita, viihtyisiä kauppoja, katumarkkinoita ja menneen aikakauden jäänteitä.


Huonetyyppi

Kaksio 1-4 hengelle. Kolmio 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,3 10:stä
Perustuu 3 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 140 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 700 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mirage Apartmentsista on kauniit näkymät kohti vanhaa Nessebaria. Hotelli jakaa palveluita sisarhotelli Mirage Hotelin kanssa. Hotellissa voi majoittua koko perheen kesken - suurimpiin huoneistoihin mahtuu jopa 6 henkilöä. Allasalue erillisellä lastenosiolla sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Mirage Apartments jakaa palveluita sisarhotelli Mirage Hotelin kanssa. Hotellin läheisellä rannalla, jonne kuljetaan hissillä, on vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin ravintolassa on noutopöytä sekä á la carte -vaihtoehtoja. Mirage Hotelissa on myös pikaruokaravintola, joka on avoinna kesäkuukausina. Aulabaari.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna päivittäin klo 8.00-18.00. Leikkipaikka. Läheisen baarin äänet voidaan kokea häiritsevänä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Nessebar

Sol Nessebar Palace

Sol Nessebar Palace on mukava All Inclusive-hotelli, jolla on jotain tarjottavaa koko perheelle! Hotellissa on suuri allasalue, suuri vesipuisto vesiliukumäkineen, lastenkerho sekä ihana spa. All Inclusive sisältyy hintaan, ja tarjolla on useita ravintoloita ja baareja. Kesäisin rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Sol Nessebar Mare Bay

Sol Nessebar Mare Bay on mainio valinta vesipedoille. Hotellilla on kaksi allasaluetta, yksi vesipuisto pienemmille lapsille ja yksi koko perheelle sopiva vesipuisto. Meri on kivenheiton päässä, joten voit myös helposti tehdä virkistävän pulahduksen sinne.

Paradiso

Paradisossa on viihtyisä allasalue merinäköalalla. Loman aikana voit tutustua charmikkaaseen Nessebariin mukulakivikatuineen tai eloisaan Sunny Beachiin leveine rantoineen. Hotellin tunnelma on aikuiseen makuun, mutta toivottaa tervetulleeksi kaikenikäiset.

Sol Marina Palace

All Inclusive -hotelli Sol Marina Palace on moderni hotelli, jonka kattoterassilta on merinäköala, jossa on uima-allas ja ihana ravintola ja baari. Hotelli sijaitsee Nessebarin modernissa kaupunginosassa, kävelymatkan päässä vanhastakaupungista ja rannasta. Jos haluat yöpyä hotellissa, sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.

Mirage Hotel

Mirage Hotel Nessebarissa tarjoaa upeat näkymät merelle ja ympäristöön. Täydellisellä paikalla meren rannalla ja kävelymatkan päässä keskustasta. Täydellinen hotelli mukavaa ja rentouttavaa lomaa varten Bulgariassa.