Ras Al Khaimahin rannat
- kolme parasta rantavinkkiä

Ras Al Khaimahin pitkällä rannikolla on useita kauniita ja lapsiystävällisiä rantoja kristallinkirkkaan meren äärellä. Rentoudu hyvän kirjan parissa aurinkotuolissa loikoillen, tai jos kaipaat vauhdin huumaa, voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja. 

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Marjan Island

Osa Ras Al Khaimahin ehdottomasti parhaista rannoista kuuluvat rannikolla oleville hotelleille. Voit majoittua muun muassa Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spassa, jossa on 650 metriä pitkä hiekkaranta kristallinkirkkaan meren reunustamana. Aurinkotuolit ja -varjot sisältyvät hintaan hotellissa majoittuville vieraille. Nauti upeasta, valkeasta rannasta - täällä pääset todella rentoutumaan! 

Jazirat Al Hamran ranta

Noin 30 kilometriä Ras Al Khaimahista etelään löytyy ihanan Jazirat Al Hamran ranta, joka sopii hyvin koko perheen rantapäiville. Jos kaipaat jännitystä rantapäivän lomaan, voit käydä vierailemassa myös läheisessä Al Jazirah Al Hamran kummituskaupungissa.

Flamingo Beach

Yksi Ras Al Khaimahin suosituimmista rannoista on nimeltään Flamingo Beach. Täällä koko perhe voi nauttia Persianlahden rauhallisesta, kirkkaasta sinisestä vedestä ja hienosta hiekkarannasta. Rannan läheisyydestä löydät myös useita trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita, joissa voit nauttia lounasta ja virkistäviä juomia. Rannalla on myös runsaasti parkkipaikkoja, jos haluat lähteä rannalle vuokra-autolla. 


Vinkkejä & Inspiraatiota

Varaa matkasi Ras Al Khaimahiin, tutustu hotelleihimme Ras Al Khaimahissa ja tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki Ras Al Khaimahin matkavinkit

Täältä löydät parhaat vinkkimme Ras Al Khaimahin rantoihin, nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin!

Lue lisää

Ras Al Khaimah

  • Upeita rantoja kristallinkirkkaan meren äärellä
  • Ulkoilua ja aktiviteetteja
  • Historiallisia nähtävyyksiä
Tutustu kohteeseen

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat inspiroivia matkavinkkejä ja tarjouksia seuraavaa matkaasi varten.

Tilaa uutiskirje