Dubain baarit

Dubain baarit – viisi parasta vinkkiämme

Dubaissa on helppo elää hyvää elämää. Täältä löydät hienoja baareja, jotka tarjoavat kaikkea upeista näköaloista eksoottisiin drinkkeihin. Tavallinen baari tai kattoterassi – kerromme parhaat vinkkimme Dubain yöelämään.

Level 43 Sky Lounge

Jos haluat nauttia hyvästä drinkistä tai lasista shampanjaa katsellen Dubain upeita näköaloja, ota hissi hotelli hotellet Four Points by Sheratonin 43. kerrokseen. Jos nälkä yllättää, voit tilata erilaisia tapaksia. Osoite: Sheikh Zayed Road, Downtown Dubai.

Cocktail

Rantabaarit

Barasti Beach Bar sijaitsee upealla hiekkarannalla, ja täältä löydät pieniä loungeja ja aurinkotuoleja. Ranta on auki iltamyöhään asti, ja siellä on myös vartijoita. Barastissa on sekalainen kävijäkunta, ja rento ilmapiiri. Baari on sisustettu polyneesialaiseen tyyliin. Voit istua sisätiloissa ja katsella urheilua isoilta näytöiltä, tai rentoutua ulkona altaan äärellä. Viikonloppuisin baarissa soittavat suosituimmat DJ:t. Sisäänpääsy on maksuton, ikäraja 21-vuotta. Osoite: Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina, Al Sufouh Road, Jumeirah Beach.

Toinen mukava rantabaari Jumeirah Beachillä on Bliss Lounge, joka sijaitsee Sheraton Jumeirah Beach Resortissa. Täältä saat erilaisia cocktaileja sekä sushia. 

Japanilaisia makuja ja trooppisia juomia 

Punainen matto johtaa trendikkääseen ravintolaan, baariin ja loungeen, joka on nimeltään Buddha bar. Täällä tarjoillaan ensiluokkaista ruokaa kuten sushia ja paljon muuta. Baarista saat hyviä drinkkejä, ja tämä paikka sopiikin yöklubeista pitäville. Buddha Bar sijaitsee satamassa hotelli Grosvenor Housessa.