Matkavinkkejä Dubaihin

4 uutta kokemusta Dubaissa

Oletko jo nähnyt Dubain tunnetuimmat nähtävyydet, ja haluat vaihtelua auringonottoon ja shoppailuun? Onneksi Dubaista löytyy vielä paljon lisää nähtävää! Lue parhaat vinkkimme ja tutustu uusiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin lomasi aikana. 

Miracle Garden

Ympäri Dubaita löytyy monia hienoja puistoja, ja Za´beel Park on yksi niistä. Täältä on upeat näköalat Sheik Zayedin tien yli, ja horisontissa näkyvät pilvenpiirtäjien siluetit. Kauniista puistosta löydät kauniita järviä, lampia, juoksureittejä, kriketti- ja jalkapallokenttä, leikkipaikkoja, kauppoja ja kahviloita. Puiston sydämessä sijaitsee Stargate, joka on lasten paratiisi! Se on pieni huvipuisto, josta löytyy useita aktiviteetteja kuten karting-rata, kauko-ohjattavia autoja, 3D-elokuvateatteri ja paljon muuta. Hinnat vaihtelevat aktiviteettien välillä.  

Toinen käymisen arvoinen puisto on Safa Park, joka on vehreä ja hieno puisto, ja suosittu myös paikallisten asukkaiden keskuudessa. Täältä löydät hyviä juoksureittejä, tennis-, lentopallo- ja jalkapallokentän, grillauspaikan, ravintoloita ja paljon muuta. Puisto sopii hyvin myös lapsille, sillä sieltä löytyy trampoliineja, minijunia, karuselleja, esterata ja pieni järvi, jossa voi vuokrata soutuveneitä.

Kaunis Dubai Miracle Garden on ainutlaatuinen puisto, jonka kaltaista ei löyty koko muusta maailmasta. Se on moderni ja täynnä taideteoksia. Kävele sydämenmuotoisten tunneleiden läpi, näe kukilla päällystettyjä autoja tai vain nauti värikkäästä ympäristöstä. Puisto sijaitsee Dubai Motorcityn varrella. Avoinna torstaista lauantaihin klo. 9.00–21.00 ja perjantaisin klo. 9.00–23.00.

Huomioithan, että kaikkiin puistoihin on sisäänpääsymaksu. 

Vanhaa Dubaita

Bastakiya Bur Dubain kaupunginosassa on yksi koko Dubain vanhimpia ja kulttuurintäyteisimpiä alueita. Kävele pitkin kapeita kujia ja nauti tunnelmasta! Paras aika vierailla täällä on iltapäivä, kun auringonvalo antaa taloille erityisen hehkun. Vieraile myös viihtyisissä taidegalleroissa ja kahviloissa. Monilla paikallisilla taiteilijoilla ja kuvanveistäjillä on omat galleriansa tällä alueella. 

Ensiluokkaista golfia Dubaissa

Jos rakastat golfin pelaamista, sinun täytyy tulla tänne! Dubain golf-kentät ovat todella laadukkaita ja hyviä. Dubai Creek Golf & Yacht Clubs on erityinen klubitalo, ja se muistuttaa arkkitehtuuriltaan Sydneyn oopperataloa. Se on todella näkemisen arvoinen paikka, ja myös maan tunnetuin golfkentä Emirates Golf Club on todella upea ja korkealaatuinen, josta löytyy myös neljä ravintolaa.

Käy spa-hoidoissa

Vieraile Talize Ottoman Spa:ssa, joka on yksi Dubain eleganteimmista. Se sijaitsee viiden tähden hotelli Jumeirah Zabeel Sarayssa, ja sen rakennustyyliin on otettu inspiraatiota vanhasta palatsista. Valitse joku yleellisistä hoidoista – täältä löydät kaikkea kasvohoidoista hamam-saunaan ja thai-hierontaan. Ajanvaraus vaaditaan. Perille kannattaa mennä taxilla. Osoite: The Palm, Talise Ottoman, Jumeirah Zabeel Saray, tel: +971-445 304 56.