Kokemuksia Hilton Dubai Jumeirah -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 31 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-13


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja siistit huoneet
-
Siivousajan vaihtelut. Joskus siivoja tuli jo klo 8.30 ja toisena päivän llo 16 jälkeen

Vahvistettu asiakas: 2021-11-15


8 10:stä

+
Palvelu, siisteys, sijainti
-
Meidän huoneessa haisi home todella voimakkaasti. Kylpyhuoneen ovi piti pitää koko ajan auki että huone tuulettuu.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-03


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Hilton Dubai Jumeirah -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

6627 arvostelua
Erinomainen
 
3906
Erittäin hyvä
 
1708
Hyvä
 
546
Ei kovin hyvä
 
237
Huono
 
230

Viimeisimmät 5 arviota

14.3.2018

Kirjoittanut 593terhit

Hyvä hotelli

Majoituimme hotellissa helmikuun alussa. Hotelli oli siisti ja palvelu ystävällistä. Saavuimme aamulla klo 6.00 hotellille ja saimmekin hotellihuoneen aikaistettuna jo klo 7.00. Normaali huoneen luovutus klo 15.00. Hotelli sopii hyvin lapsiperheille. Lapsille on leikkihuone ja isommille pelihuone. Ainoana miinuksena oli lämmittämättömät uima-altaat allas alueella. Koska tänä ajankohtana merivesi tuntuu vielä hiukan viileältä, olisi lapset viihtyneet paremmin lämpimässä altaassa. Varsinkin, kun altaalle ei paista koko päivää aurinko, olisi lämmitys ollut paikallaan. Hotellin oma ranta kuitenkin loistava.

 
22.12.2017

Kirjoittanut Miukkis Helsinki, Suomi

Hilton Dubai Jumeirahista

Olimme viikon avomieheni ja 1-vuotiaan tyttäreni kanssa Dubaissa ja majoituimme Hilton Jumeirahiin Deluxe huoneeseen. Palvelu oli ystävällistä eikä jonoja juurikaan aulassa koskaan ollut. Saavuimme aikaisin aamusta hotellille. Saimme huoneen noin klo 11 ja sitä ennen saimme käydä ylimääräisellä aamiaisella, mikä oli mukavaa. Hotellihuone ei ollut erikoinen. Huoneessa oli osittain (likainen) kokolattiamatto. Suihkussa käydessä vedet valuivat lattialle ja lavuaari oli melkein tukossa. Huone oli kuitenkin tilava. Hotellilla oli uima-allas, johon ei juurikaan aurinko paistanut. Tämän vuoksi altaalla oli todella vähän porukkaa. Lisäksi hotellilla oli oma ranta lukuisineen tuoleineen ja aurinkovarjoineen. Hotelli oli lapsiystävällinen. Saimme lapselle matkasängyn kuluitta huoneeseen. Hotellissa oli lapsille oma leikkihuone, missä oli kaksi hoitajaa aina aukioloaikoina. Rannalla oli oma leikkipuisto ja rantavahtien luota pystyi käydä lainaamassa hiekkaleluja ja kellukkeita. Aina aamiaiselle mennessä lapset saivat ilmapallon ja työntekijät huomioivat jatkuvasti lapset muutenkin. Kävimme päivittäin syömässä joko lounasta tai päivällistä hotellin buffetissa. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja oli riittämiin. Päivittäin illallisella oli jokin teema ja mm italiaisella illallisella oli pastaa enemmän jne. Suosittelen hotellia lapsiperheille, miksei myös pariskunnille. Annoin "vain" neljä tähteä huoneen vuoksi.

 
16.8.2017

Kirjoittanut mikkila1

Huippu sijainti

Hotellin sijainti on aivan loistava. Huoneet perus siistit, ajoittain haisi tupakka :( näköalat työmaalle. Aamupala hyvä ja monipuolinen. Jos altaalla haluaa viettää aikaa niin huomioi että sinne ei juuri aurinko paista. Ranta on hyvä ja siisti. Syöminen ja juominen kallista.

 
3.7.2017

Kirjoittanut HarriU7

Hyvä hotelli

Tosi hyvä hotelli ja palvelu tosi hyvää. Aamupalalla iloiset kokit ja tarjoilivat kertoivat ruuista ja esittelivät paikkoja. Hotelli on siisti ja sijaitsee hyvällä paikalla. Uima-allas on hyvä ja pääsee myös mereen uimaan. Huoneet tosi siistejä. Suosittelen lämmöllä.

 
23.2.2016

Kirjoittanut 448kirstir Helsinki, Suomi

Pikainen rantaloma Dubaissa

Muutaman päivän pikalomalla Dubaissa ja tämä hotelli toimii oikein hyvin! Erinomainen sijainti Jumeirah Beachilla, hyvä oma ranta palveluineen. Lämmin ja kirkas vesi, puhdas ranta ja hyvät drinksut. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä, huone siisti ja rauhallinen. Suosittelen!