Huoneet

Club-huone

Tilavia ja valoisasti sisustettuja club-huoneita kokolattiamatolla. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Taulu-tv, puhelin ja maksuttomat aikakausilehdet. Minibaari lisämaksusta sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa, osassa huoneita merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Club-huoneen vieraat ovat tervetulleita club-loungeen. Täällä tarjoillaan aamiaista, iltapäiväteetä klo 15-17 sekä cocktaileja klo 18-20 (sisältyy hintaan).

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Deluxe-huone

Valoisia ja vaalein värein sisustettuja deluxe-huoneita joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Taulu-tv, puhelin ja sanomalehtiä maksutta. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa kylpyamme/suihku, sekä erillinen wc. Osassa huoneista ei ulkotilaa, osassa parveke merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Osassa kokolattiamatto. Taulu-tv, puhelin ja sanomalehtiä maksutta. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa kylpyamme/suihku, sekä erillinen wc. Osassa huoneista ei ulkotilaa, osassa parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuone kahdella erillisellä vuoteella ja vuodesohvalla, lisäksi mahdollisuus lisävuoteeseen. Kokolattiamatto. Taulu-tv, puhelin ja sanomalehtiä maksutta. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyhuone jossa kylpyamme/suihku, sekä erillinen wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle