Kokemuksia Al Raha Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 172 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


9 10:stä

+
Ruoka oli hyvää ja laadukasta. Huoneet olivat hiljaiset eikä öisin kuulunut meteliä mistään
-
Juomatarjoilu kestää buffetissa liian kauan aterioilla.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


9 10:stä

+
Palvelu hotellissa oli hyvää, erityisesti La Pisquinan iltavuoron henkilökunta. Kaikki palvelut toimivat hyvin. Ruoka oli myös todella maistuvaa.
-
Toivoisin että uima-altaassa istuvat baarin asiakkaat eivät saisi tupakoida altaassa. Lapset uivat siinä vieressä. Olisimme myös kaivanneet All Inclusive pakettiin lapsille jäätelöä tarjolle.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


9 10:stä

+
Hieno hotelli, hyvää ruokaa ja juomaa, ystävällinen henkilökunta - hotellista löytyi kaikki mitä lomalla tarvitsee :) Tulemme kyllä uudestaan jos AbuDhabi joskus vielä matkakohteena.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


10 10:stä

+
Siisteys, ystävällisyys asiakaspalvelussa, uima-allas, ranta, ruoka...
-
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-17


7 10:stä

+
Service- Room service and that it was clean was the best
-
The big pool didnt work and wasnt informed for us beforehand. Construction noise too much. We got no seaview room at the beginning as was ordered. As 101 was too noisy because of construction the receptiin people were kind to move us to new block with seaview.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


10 10:stä

+
Tilavuus, siisteys ja hyvä palvelu. Trampoliini ja leikkipaikka lapsille. Altaassa lämmin vesi.
-
Käsidesiä tarjolle ravintolaan. Tasokkaampi leikkipaikka lapsille.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Al Raha Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

3500 arvostelua
Erinomainen
 
2258
Erittäin hyvä
 
830
Hyvä
 
223
Ei kovin hyvä
 
97
Huono
 
92

Viimeisimmät 5 arviota

10.3.2020

Kirjoittanut harriraitala

Huippu hotelli

Huippu hotelli: - erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta - ilmaiset shuttle-bussikuljetukset eri nähtävyyskohteisiin - aamiainen huippua - rauhallinen uima-allasalue - huipputasoinen kuntosali

 
7.11.2019

Kirjoittanut Miku128 Heinola, Suomi

Ihan mieletön loma

Oltiin perheen kanssa viikko Al Rahassa ja oli ehkä paras loma ikinä. All-inclusive toimi, ruoka oli käsittämättömän hyvää ja palvelu ihan parhautta. Altaat ja hiekkaranta tuli lasten kanssa tutuiksi ja uimavalvojien kanssa höpöttelimme myös niitänäitä. Lisäks tippailtiin vähän tarjoilijoita sekä siivoojia kun ei oikein mistään hoksattu että kuuluuko tuolla niin tehdä. Mielestämme hyvästä palvelusta kuuluu myös tipata. Aika jännä juttu oli myös se, että luultiin ettei tuolta saisi ostettua lainkaan alkoholia. Hotellin käytävällä oli kuitenkin ”taxfree”-kauppa mistä haimme skumppaa huoneeseen, sinänsä tosi jännä ettei kukaan suomalainen ollut tuosta aikaisemmin maininnut. Niin ja vaikka siellä sellainen olikin niin yhtään humalaista meidän tai muiden seurueessa ei näkynyt. Me mennään takuulla joskus uusiks Emiraatteihin!

 
12.5.2019

Kirjoittanut MikaR349

Yksi parhaista all-inclusive ravintoloista

Hyvä palvelu, erinomaiset altaat (joissa todella tiukat ja tarkat allasvahdit arabiemiraateille tyypilliseen tapaan), poikkeuksellisen hyvä ruoka hotellin ravintolassa - päivittäin vaihtuva teema näkyi selvästi tarjonnassa, ruokia uskallettiin myös maustaa, jälkiruokatarjonta valtava ja silti houkutteleva - muutamia molekyyligastronomian erikoisuuksia tarjolla sekä makean nälkään vaahtokarkkeja maitosuklaa ja valkosuklaaputouksissa dipattavaksi. Palvelu ja pöytiinohjaus joustavaa ja tehokasta. Matkustimme marraskuussa 2018 jolloin merivesi oli varsin uimalämpöistä mutta hotellin allas oli silti lämmitetty ja siinä olisi jaksanut uida pidempäänkin. Aurinkotuolit olivat laadukkaita ja tukevia, kaukana muovisista pilipalihirvityksistä mitä monissa paikoissa näkee. Hotellista pääsi sisäkautta suoraan viereiseen ostoskeskukseen mikä oli varsin näppärää jos kaipasi vielä jotain muuta hotellin oman hyvän tarjonnan lisäksi. Ainoa miinus oli hieman heikossa hapessa oleva huoneen valaistuksen/automatiikan ohjauspaneeli, sillä se tuntui olevan hieman sekaisin ja osaa valaisimista ei saanut sen kautta päälle/pois. Hotellilla oma hiekkaranta jossa oli lasten kanssa mukava rakentaa hiekkalinnoja ja metsästää pikkiriikkisiä hiekkarapuja jotka tekivät omia onkaloitaan hiekkaan.

 
6.3.2019

Kirjoittanut Culture16453467967

Mukava perhelomakohde

Tasokas ja viihtyisä hotelli, sopii hyvin lapsiperheille. Hyvä, vaihteleva ruoka + teemaillalliset ja erinomainen palvelu. Kaunis ja toimiva allasalue (mutta ranta vaatimaton), lastenallas sopiva pienillekin lapsille. Hotellilta hyvin kuljetuksia kaupunkiin ja Yas Islandille.

 
21.2.2019

Kirjoittanut herppa Espoo, Suomi

Hyvä ja helppo oleskelu kohde

Mukava henkilökunta. Erityisesti huoneemme siivooja Mahendra laittoi aina jotain kivaa piristystä huoneeseemme. Ruoka Sevilla ravintolassa oli hyvää ja buffet oli monipuolinen mutta vaihtelevuutta olisi voinut olla enemmän. Kuntosali oli hyvä. Vastarannan rakennustyömaa ei ole kyllä ihanne maisemana, mutta jos sen ei anna haitata, allas ja ranta alueet olivat hyvät. Hyvä ja helppo oleskelu kohde erityisesti lapsiperheelle.