Kokemuksia Kleopatra (Alanya) -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kleopatra (Alanya) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

39% matkustajista suositttelee

536 arvostelua
Erinomainen
 
162
Erittäin hyvä
 
84
Hyvä
 
80
Ei kovin hyvä
 
91
Huono
 
119

Viimeisimmät 5 arviota

5.9.2022

Kirjoittanut 261rf

Mr

Aivan surkea paikka. Palvelu nolla. Barista saa vain kännit tai kännit, ei edes sitäkään. Hana efes 0.5%. Viikon ollut jo täällä ja oli pakko mennä pariksi päiväksi muuhun hotellin. Ruoka mautonta. En oikeasti löydä mitään positiivista sanottavaa. Ok, vaalea hiuksinen opas neiti on ihan mahtava joka käy välillä täällä. Erittäin avulias ja mukava.

 
16.7.2022

Kirjoittanut Sailuska74 Oulu, Suomi

Vanhahko hotelli hyvällä sijainnilla

Ystävällinen henkilökunta ja hyvä sijainti plussaa. Kannattaa maksaa ekstraa merinäköalalla olevasta huoneesta. Ruoka alle keskitason. Jos haluaa saada parhaat eväät pitää olla heti paikalla ruokailun, snacin tai kakkukahvien alkaessa, koska ne loppuvat kesken. Juomat lämpimiä ja jäät oli kortilla. Suppea drinkkivalikoima ja viinit oli juomakelvottomia. Hotellin allasalue pieni suhteessa majoituskapasiteettiin. Hotellin oma ranta ei kuulunut all-Inc palveluun. Siivouksen osalta piti muistuttaa pyyhkeiden ja lakanoiden vaihdosta. Äänieristys olematon.

 
22.11.2019

Kirjoittanut Matkailija81

En suosittele

Olimme viikon all-inclusive matkalla Kleopatra Beach hotellissa ystävän kanssa. Rannan läheisyys ainut plussa. Salaattipöytään saa näyttävyyttä, kun kurkut ja tomaatit leikkaa eri muotoisiksi ja laittaa monta lautasta pitkin pöytää. Lämpimät ruuat maistuivat suoraan sanottuna pahalle. Ja tätä en sano helpolla. Totuus kuitenkin on, että olisin mieluummin syönyt koulussa nakkikeittolounaan. Ruoka pysyi samana koko viikon kaikilla aterioilla. Kävimme sitten ravintoloissa syömässä ja kaupassa ostamassa eväitä. Huone oli max 8 neliötä. Sänky oli tuskin täysmittainen, sillä olen melko lyhyt nainen ja varpaat läheni päätyä, vaikka pää oli päätyä vasten. Jouset tuntui, ei petaria. Likaiset petivaatteet, joita ei vaihdettu koko viikkona. Kylpyhuoneessa haisi home. Altaat pienet. Lapsi yksi liukumäki. Jos haluat tälle rannalle, valitse toinen hotelli, satsaa se 100-200€ enemmän. Se meinaan kuluu kuitenkin, kun käyt ravintoloissa jne. Käsi-ja jalkahoidoista hotellin salonki otti 15€ enemmän kuin listahinta oli. Ei mikään iso summa, mutta periaatteena kuitenkin. Lupasivat selvittää asian, mutta sitä ei koskaan tullut.

 
20.5.2018

Kirjoittanut AiriK7

aivan ihana hotelli,suosittelen,

kyllä niistä parhaimmista hotelleista alanyassa on tämä hotelli,,on siisti hotelli,hyvää ruokaa ,valikoimaa ,,ei tarvitse lähteä nälkäisenä pois ravintolasta,,huone siisti,hygieni on hyvä,uima allas siisti,,henkilökunta aivan mahtava ,aina auttamassa ja ystävällinen,,suosittelen valokuvaajaa ,,halpa ja hyvä ,miellyttävät ,,yksi huono puoli parturi oli,käskin leikata hiukset,edellisenä iltana polttivat föönillä minun hiukset ja seuraavana iltana pyysin leikkaamaan 5 cm mutta ikäväkseni silppoivat 25 cm hiukseni aivan pilalle,,,hair dresser ,,,unisex,,,,,oli tosi pettymys,,25 vuotta turkissa kampaajalla käynyt ,ensi kerran pettynyt surullinen,,,kiitos hyvä henkilökunta kun teitte lomastani hyvän

 
30.5.2017

Kirjoittanut LauraM16023

Hauska viikko

Huone oli viihtyisä. Hienoa, että jokaisessa huoneessa on parisänky ja yksityissänky sekä tallelokero. Rannalle pääsi tosi nopeasti. All-inclusive-lomalla helppo hakea juotavia, koska baaritiskejä oli ravintolan terassilla, allasbaarissa. Kahvi-ja mehuautomaatit sijaitsivat kivasti ravintolassa ja allasbaarissa, joten ei tarvinnut huolestua juomien saatavuudesta, vaikka ravintola oli kiinni. Nautin, kun ravintolassa oli grillimestari noutupöytien lisäksi. Pidin noutopöytien loogisesta annista: Kana-riisiosasto, Liha-lohkoperuna, spagettipuoli, salaattiosuus, jogurtit, hillot ja murot samassa pöydässä ja keittoalue erikseen sekä kymmenien kakkujen pöytä. Henkilökunta oli oikein auttavaista ja huomaavaista. Suosittelen kaikille.