Apollo Mondo Selected Gold Island

apollo mondo selected

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Gold Island kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimaan, johon olemme poimineet korkealaatuisia ja mukavimpia hotellejamme. Aikuiset voivat rentoutua Mondo Caféssa tai hotellin spa-osastolla lasten pitäessä hauskaa uusien ystävien kanssa Club Polly & Minossa. Nauti täällä rantalomasta, johon sisältyy All Inclusive.

Turkki tulee takaisin vuonna 2022

Vallitsevan tilanteen vuoksi olemme supistaneet kesän 2021 lomavalikoimaamme. Tästä syystä emme valitettavasti julkaise Bulgarian matkoja myyntiin tänä vuonna.
Toivomme, että löydät kuitenkin sopivan lomakohteen kesän lomavalikoimamme joukosta. 


Huonetyyppi

Deluxe plus -huoneita 2 hengelle (yli 16-vuotiaille matkustajille). Deluxe -huoneita 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Avsallarissa on pitkiä hiekkarantoja ja pieni keskusta, jossa voit vierailla keskiviikkoisin paikallisilla markkinoilla tutustumassa turkkilaiseen arkipäivään. Tänne saapuu sekä matkailijoita että paikallisväkeä ostamaan koruja, nahkatuotteita, keramiikkaa ja mausteita. Hotellin bussilla pääset Alanyan keskustaan lisämaksusta.

Altaat ja ranta

Hotelli Gold Island sijaitsee Avsallarin hienolla hiekkarannalla, noin 20 kilometrin päässä Alanyasta länteen. Täällä on suuri allasalue kahdella ulkoaltaalla, vesiliukumäkiä ja erillinen lastenallas. Sisäallas. Hotellin ympärillä on yksityinen hiekkaranta. Rannalla ja altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Ravintoloita ja hyvää kahvia

Hotellin buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Täällä on myös erillinen osio lapsiystävällisellä menulla. Kaksi à la carte-ravintolaa, mikäli haluat hieman vaihtelua. Yhdessä tarjoillaan italialaista ruokaa ja toisessa on tarjolla meksikolaisia annoksia. Useita baareja. Nauti iltaisin koko perheen kanssa viihdeohjelmasta.

Mondo Caféssa on tarjolla tuorepuristettuja mehuja, paikallisia leivonnaisia ja viiniä. Täällä voit nauttia myös vahvaa kreikkalaista kahvia sekä espressoa ja cappucinoa. Kahvila sijaitsee naapurihotellissa Apollo Mondo Family Gold Island.

Urheilu ja treenaus

Maksuton kuntosali. Aamujoogaa tarjolla 3-5 kertaa viikossa ulkona laiturilla, skandinaavisen henkilökunnan johdolla. Tiettyinä päivinä muita ryhmäliikuntatunteja, valmis ohjelma nähtävillä hotellilla. Hotellin järjestämää vesijumppaa. Gold Islandin lähistöllä on useita juoksu -ja pyöräilyreittejä, vastaanotossa on kävelysauvoja sekä juoksu- ja pyöräilyvaunuja. Pöytätennis, beach volley maksutta. Vesiurheilulajeja lisämaksusta.

Hotellilla on lisäksi hieno spa maksuttomalla sisäänpääsyllä, missä voit nauttia jacuzzista ja hamamista. Hoidot lisämaksusta.

Club Polly & Mino ja uimakoulu

Club Polly & Mino on Apollomatkojen oma lastenkerho skandinaavisen henkilökunnan vetämänä. Lastenkerhossa on paljon hauskoja ja opettavaisia aktiviteetteja, kuten paikallisten tervehdyksien oppiminen ja paikallisten ruoka-annoksien kokkailua.

Lapsilla on lisäksi mahdollisuus opppia uimaan ja tuntea olonsa varmemmaksi vedessä Swim School by Apollon koulutettujen ohjaajien opetuksessa. Ohjaajat ovat saaneet koulutuksen Svenska Simförbundetin pedagogiikan mukaisesti. Lapsilla on mahdollisuus suorittaa uimakoulussa myös uintimerkkejä.

Muuta

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

Pääravintola: Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00. Myöhäinen aamiainen, klo 10.00-11.00. Lounaspöytä, klo 12.30-14.30. Illallispöytä, klo 18.30-21.00. Yöpalaa, klo 00:00-1.00 (esim. keittöa ja snacksejä)

Golden Pearl Ravintola: À la carte-illallinen, klo 18.30-21.00. Kerran loman aikana illallisen voi nauttia à la carte-ravintolassa. Pöytävaraus vaaditaan.

Baarit: Snacksejä, klo 12.00-16.30, snackbaarissa. Jäätelöä, klo 12.30-17.00, allasbaarissa. Teetä ja pasteijoita, klo 12.30-18.00, aulabaarissa.

Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo klo 10.00-24.00, aulabaarissa ja allasbaarissa.

All Inclusive on voimassa koko vierailun ajan.

Tärkeä tieto koskien lauantain Gazipasan lähtöä! 

Hotellihuone luovutetaan lauantaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.

Apollo Mondo Selected
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mondo Coffee
  • Club Polly & Mino
  • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
  • Maksuton kuntosali ja wifi