Kokemuksia Mövenpick Resort & Marine Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mövenpick Resort & Marine Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

4738 arvostelua
Erinomainen
 
2840
Erittäin hyvä
 
912
Hyvä
 
441
Ei kovin hyvä
 
240
Huono
 
305

Viimeisimmät 5 arviota

25.11.2019

Kirjoittanut jennipupunen Helsinki, Suomi

Ihan ok hotelli

Hotelli on kenties paikallisesti 5 tähteä, mutta ei kuitenkaan yllä parhaimpien hotellien tasolle. Annan kuitenkin hyvät 4.5 tähteä. Henkilökunta on ystävällista ja palvelu pelaa, concierge auttoi ongelmassani. Pahin turistikausi on jo ohitse joten missään ei ollut tungosta. Allasalue ja hotelli itsessään on kaunis, huone ihan standarditasoa. Aamiainen ihan keskitasoa ei valittamista mutta ei erityisiä kiitoksiakaan. Muutkin ovat maininneet ilmastointi ongelmasta, jota ei siis ole. Kun parvekkeen ovi on kiinni, lämmitin lämmittää huoneen +30c ja viilennystä ei ole. Parvekkeelta tulee viileää ilmaa joka viilentää huoneen. Ei todellakaan 5 tähden arvoinen. MUTTA.. Se jokin puuttuu, hotellista puuttuu se viimeinen silaus, se wow efekti jota ei voi selittää ja joka vain tulee pienen pienistä asioista.

 
3.1.2015

Kirjoittanut Sooloilija Joensuu, Suomi

Hotellin Marine Spa

Olin yötä toisessa hotellissa, mutta halusin vierailla Mövenpickin Marine Spassa. Varasin 25 minuutin selkähieronnan, hinta oli 65 dinaaria eli hieman yli 30 euroa. Hintaan sisältyi myös hammamin ja porealtaan käyttö. Vastaanotto oli ystävällinen ja iloinen. Olisin kaivannut ehkä hieman tarkempaa opastusta hammamin "tavoille" mutta luulen, etten saanut sitä koska kerroin tämän olevan "jo" toinen vierailu hammamissa. Heillä en ollut kuitenkaan käynyt. Huomasin myöhemmin, että seinillä oli muutamassakin paikassa ns. spa etiquette -taulut. Tilat olivat erittäin ylelliset ja rauhoittavasti sisustetut; värityksenä tumman ruskea ja vaalea keltainen. Hammam oli siisti; sauna ei kyllä ollut suomalaiseen makuun tarpeeksi lämmin. Poreallas oli iso ja hierovat suihkut toimivat hyvin. Sisätiloista pääsi uimaan sukeltamalla ulkoaltaaseen. Tarjoolla oli myös virkistävää teetä. Poreallashuoneen katto oli huikean kaunis! Sitten hieman hierontavarauksestani. Hieroja oli 15 minuuttia myöhässä ja syyksi annettiin lounastauko. Hmm...itse hieronta tehtiin oikein hyvillä otteilla mutta tämä myöhästyminen latisti kyllä tunnelmaa. Hieroja myös hieroi aivan liian riuskasti kaulasta, pyysin häntä lopettamaan sen ja hän teki näin. Hän hieroi myös hieman liian läheltä "yksityisiä paikkoja." Annoin jämäkkää mutta asiallista palautetta spa:n vastaanotossa ja heidän toimintansa oli esimerkillistä - todella erinomaista! Minun ei tarvinnut maksaa hieronnasta mitään ja he tarjosivat vielä uutta aikaa seuraavalle päivälle. Harmikseni olin jo lähdössä Soussesta mutta sain vielä samalle illalle ajan hammam pesuun. Tästä syystä annoin yleisarvosanaksi "erittäin hyvä."

 
7.4.2014

Kirjoittanut Glynis2014 Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Yksi parhaista hotelleista koko alueella

Reissumme alkoi vähän huonosti. Saimme huonomman huoneen, mitä olimme varanneet. Tämä korjattiin seuraavana päivänä valituksen jälkeen. Hotelli oli puolityhjä joten oli vähän ihmeellistä, ettemme päässet oikeaan huoneeseemme heti alusta alkaen. Tämän jälkeen vierailumme oli oikein mukava. Ranta oli ihana ja allas oli rentouttava ja kaunis. Suosittelen kohdetta lämpimästi, sillä kaikki oli kävelymatkan päässä ja rannalla oli mukavaa kävellä. Sousse Medinaan ja Soukiin on kävelymatka. Nautimme todella lomastamme ja valitsimme hotellimme hyvin!

 
15.6.2024

Kirjoittanut Céline S

Hôtel incroyable !

Merci à Salem pour son sourire et sa gentillesse ! Très agréable .. Le service est vraiment super 👍 Le personnel est toujours à nos petits soins ! Une équipe au top dans cet hôtel ! Et les restaurants sont délicieux . Je vous recommande vraiment cet hôtel !

 
15.6.2024

Kirjoittanut OnAir33350370299 Taradeau, Ranska

Hôtel pour congrès.

Très bon hôtel pour des vacances ordinaire. Beaucoup de groupe étranger ayant à priori payé très peu, ce qui apporte une cliente pas très plaisante à vivre. De plus nous avions pris une suite…à part l’emplacement et la taille aucuns intérêt, pas de service particulier. Exemple le petit déjeuner dans la salle commune. Enfin impossible de dormir des bruits mécaniques importants( cognements) durant la nuit. Bref à part avoir un prix incroyable il y à beaucoup mieux à Sousse.