Mövenpick Resort & Marine Spa

Mövenpick Resort & Marine Spa sijaitsee suoraan hienolla hiekkarannalla Soussen ulkopuolella. Hotellissa on useita uima-altaita ja spa, ja aamiainen sisältyy hintaan. Lisämaksulliseen puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy lisäksi useita eri ravintoloita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4686 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mövenpick Resort & Marine Spassa on neljä uima-allasta, suuri laguuniallas, lämmitetty suolavesiallas ja erillinen lastenallas. Uima-altailla on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Swim-up baari. Hotellin spassa on myös lämmitetty suolavesiallas, joka on käytössä maksutta 15.10.-15.6. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Mosaique-noutopöytäravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen sekä tunisialaisia, kansainvälisiä ja Mövenpick Signature -ruokia. Kaksi á la carte -ravintolaa, Tapeo ja Sendai, joissa tarjotaan espanjalaisia tapaksia ja muita espanjalaisia ruokia, sekä myös sushia ja teppanyakia. Á la carte -ravintola La Villassa voit nauttia illallista, juoda kupin kahvia tai vain nauttia drinkeistä. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Siisti pukeutuminen. Breeze Sport Barissa näytetään päivittäin erilaisia urheilutapahtumia, ja baarissa on tarjolla juomia klo 16.00 alkaen, pianobaarissa voit nauttia lasillisen samppanjaa ja Aga Caféssa nauttia kupillisen hyvää kahvia.

Päivittäisiä aktiviteetteja, aerobicia ja vesijumppaa. Joogaa ja meditaatiota rannalla. Japanilaisen keittiön ruoanlaittokursseja. Hotellin spa toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Spasta löytyy kuntosali ja lämmitetty sisäuima-allas sekä lisämaksullisia hoitoja. Sisäuima-allas on kaikkien hotellissa majoittuvien käytettävissä 15.10.-15.6. välisenä aikana ja klo 10.00-12.00 ja 15.00-18.00 lapset ovat tervetulleita aikuisten seurassa aikuisen seurassa. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 0-12-vuotiaille lapsille, englantia puhuva henkilökunta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Sisähalli ja latauspiste sähköautoille. Pankkiautomaatti. Hotelli sijaitsee rannalla, aivan Soussen ulkopuolella, mutta etäisyys rannalle vaihtelee 0–100 metrin välillä riippuen siitä, missä päin hotellia majoitut. Portaita ja tasoeroja hotellin alueella, myös rannalle. Noin 2,5 kilometriä Soussen keskustaan, johon pääsee taksilla tai paikallisbussilla.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä

Lisämaksusta

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

Puolihoitoon sisältyy aamiais- ja illallispöytä ravintola Mosaiquessa, mannermainen aamiainen ravintola Mosaiquessa klo. 03.30-06.30, mannermainen aamiainen ravintola Tapeossa klo 10.30-12.00 ja suklaalähde ravintola Tapeossa klo 17.00-18.00. Illallisen voi nauttia noutopöyrästä ravintola Mosaiquessa tai á la carte -ravintola Tapeossa tai Sendaissa, pöytävaraus vaaditaan.

Aamiainen tarjoillaan klo 06.30-10.30 ja illallinen klo 18.30-22.00.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

 • Mannermainen aamiainen ravintola Mosaiquessa, klo 03.30-06.30
 • Aamiaispöytä ravintola Mosaiquessa, klo 06.30-10.30
 • Mannermainen aamiainen ravintola Tapeossa, klo 10.30-12.00
 • Välipaloja ravintolassa Wave tai Tapeo, klo 11.00-17.00
 • Lounaspöytä ravintola Mosaiquessa tai Tapeossa, klo 12.30-14.30
 • Jäätelöä Tapeossa
 • Suklaasuihkulähde ravintola Tapeossa, klo 17.00-18.00
 • Illallispöytä ravintola Mosaiquessa, klo 18.30-22.00
 • Illallinen à la carte -ravintola Tapeossa, klo 18.30-22.30
 • Illallinen à la carte -ravintola Sendaissa klo 19.00-23.00
 • Välipaloja ravintola Tapeossa, klo 22.30-03.30
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvokkeita, olutta, viiniä ja juomia, klo 10-24.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen saakka.

Hotellit Sousse

Jaz Tour Khalef

All-inclusive-hotellissa Jaz Tour Khalef on kaikki mitä tarvitset mukavaan ja rentouttavaan lomaan Soussessa, Tunisiassa. Täältä löydät ihanan pehmeän hiekkarannan, erilaisia uima-altaita. Yhdessä uima-altaassa on hauskoja vesiliukumäkiä, yhdessä on ikäraja ja lapsille on oma allas jossa on liukumäki. Voit tehdä paljon erilaisia aktiviteetteja, kuten kuten käydä kylpylässä, pelata tennistä tai viedä perheen pienimmät lastenkerhoon.

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Seabel Alhambra Beach Golf & Span sijainti on täydellinen, Port El Kantaouin sydämessä, jossa on oma ranta rentouttavia päiviä varten. Hotelli on kävelymatkan päässä 36-reikäisestä Golf El Kantaoui The Panorama -kentästä. Täällä voit nauttia merestä, pelata kierroksen golfia, rentoutua hotellin spassa tai vain nauttia tunisialaisen keittiön herkullisista ruoista.

Sentido Bellevue Park

Sentido Bellevue Parkissa moderni design kohtaa itämaisen mystiikan. Hotellin täydellinen sijainti, hieno hiekkaranta ja suuri uima-allas takaavat rentouttavan loman. Täällä voit pelata golfia, nauttia hyvästä ruoasta ja hemmotella itseäsi hotellin spassa. Hotellilta löytyy päivisin tekemistä kokoperheelle vesiurheilusta lastenkerhoon ja kuntosaliin.