Ravintola Phuketissa

5 parasta rantaa Phuketissa

Phuketissa on monia ihania rantoja, joilla voit viettää lomapäiviä pehmeän hiekan ja kristallinkirkkaan meren ympäröimänä. Suuren valikoiman vuoksi rantoja löytyy jokaiseen makuun, eloisista hiekkarannoista rauhallisiin poukamiin. Täältä löydät viisi Phuketin rantahelmeä!

Freedom Beach Phuket

Vapauden ranta

Yksi Phuketin ihanimmista rannoista, Freedom Beach, on pienen venematkan päässä. Sen vuoksi rannalla on usein vähemmän ihmisiä kuin muualla. Hyppää veneen kyytiin Patongin eteläpuolelta, Katasta tai Karonista. Venematka kestää noin 15 minuuttia.

Nai Thon Beach

Tämä ranta on todellinen kirkasvesinen helmi. Ihana hiekkaranta on kirkasvetisen meren rannalla, ja ranta on täynnä hyviä auringonottopaikkoja. Tälle rannalle kannattaa tehdä kokopäiväretki, sillä automatka tänne kestää noin tunnin. Nai Thon sijaitsee saaren luoteisosassa, aivan lentokentän vieressä.

Snorklaajien paratiisi

Nai Harn Beachin pohjoisosa on täydellinen paikka snorklaajien ystäville. Rannalta löytyy kaikkea pinnan alla asuvista värikkäistä kaloista vuokrattaviin snorklausvälineisiin. Myöhemmin voit nauttia myös tuoreista hedelmistä ja kylmistä smoothieista, joita myydään pienissä markkinakojuissa. Vinkki: Matkan varrella sijaitsevasta Crepes Villagesta saa erinomaisia pannukakkuja tuoreen appelsiinin ja suklaakastikkeen kera. Ranta sijaitsee 8 kilometrin päässä Katasta. Tänne pääset helpoiten tuk tukilla tai taxilla. 

Bangtaon ranta

Surin ja Bangtao Beach

Kamalan pohjoispuolella Phuketissa sijaitsevat kylät nimeltä Surin ja Bangtao. Vaikka kylien rannat ovat saaren parhaita, vain harvat matkailijat löytävät tiensä tänne, jonka vuoksi rannat ovat lähes tyhjiä. Bangtaossa on myös Nikki Beach, josta löytyvät Phuketin parhaat rantaklubit. 

Pieni, salattu ranta

Jyrkkä polku johtaa kauniille Leam Singhin rannalle, joka on todella viihtyisä ja rauhallinen. Se on melko pieni, ja aurinkoisina päivinä usein täynnä ihmisiä, jonka vuoksi rannalle kannattaakin tulla vasta iltapäivällä. Kun saavut Kamalaan, katso vasemmalla olevalle tielle, jossa näkyy selkeästi kyltti rannalle. Puistoon on pieni sisäänpääsymaksu, ja pääset pitkospuita pitkin rannalle nimeltä Adam Beach.