Huoneet

Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä, lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö on mahdollinen, kun hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi (yhteyden vahvuus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tilava kylpyhuone, jossa amme, suuri suihku ja wc. Parveke ammeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä, lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö on mahdollinen, kun hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (yhteyden vahvuus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tilava kylpyhuone, jossa amme, suuri suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone bungalowissa

Tilavia bungaloweja, joissa kahden hengen huoneita. Erillinen huone jacuzzilla ja käynti suurelle parvekkeelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö on mahdollinen, kun hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (yhteyden vahvuus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tilava kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 75 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Tilavia kahden hengen huoneita allaspääsyllä. Huoneissa on thaimaalainen sisustus valoisin värein ja tummin puukalustein. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä, lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö on mahdollinen, kun hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi (yhteyden vahvuus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tilava kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Maaterassi allaspääsyllä. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Tilava perhehuone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen.  Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi, vedenkeitin ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi (yhteyden vahvuus vaihtelee), ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Tilava kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.