Dusit Thani Krabi Beach Resort

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Rannan tuntumassa
  • Puoli- ja täysihoito lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Dusit Thani Krabi Beach Resort on loistohotelli täydellisellä sijainnilla aivan rannalla Klong Muangissa Ao Nangin ulkopuolella. Useita ravintoloita ja huippuluokkaisia baareja, joista voit valita suosikkisi. Hienolla allasalueella on mukava viettää rentouttavaa lomapäivää.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 2 lapsi. Club-huoneita 1-3 hengelle, joista 2 lapsi. Sviittejä 2-3/2-4 hengelle, joista 2 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2667 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri hotelli täydellisellä sijainnilla aivan rannan tuntumassa Klong Muangissa. Hotelli koostuu kahdeksasta eri rakennuksesta, jotka sijaitsevat suurella viheralueella. Suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas. Altaiden vesi on suolavettä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Neljä erilaista ruokaa tarjoilevaa ravintolaa sekä kolme baareja. Maksuton wifi hotellialueella. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho. Maksuton aerobic, kuntokeskus, rantalentopallo, biljardi ja pöytätennis. Nyrkkeilytunnit lisämaksusta. Mahdollisuus meloa kajakilla maksuttomasti tunnin. Polkupyörän vuokraus lisämaksusta. Vesiurheilua lisämaksusta. Maksullinen hotellibussikuljetus Ao Nangiin ja Krabin kaupunkiin. Noin 15 kilometriä Ao Nangiin ja noin 1 kilometri Klong Muang Beachille. Paikallisliikennettä

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Uuden vuoden show.

Värikäs uuden vuoden show tapahtuu noin klo 22.00-01.00. Illan aikana on luvassa live-musiikkia, tulishow, hauskoja kilpailuja, ilotulitus ja lasi kuohuviiniä. Ruoat ja juomat eivät sisälly hintaan, halutessaan ne voi tilata paikan päältä lisämaksusta.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen).
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja illallinen).

Hyvä tietää

  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä on jätettävä huonekohtainen pantti (tällä hetkellä 2000 THB/huone/yö). Sen voi maksaa käteisellä tai luottokortilla. Huomioithan, että luottokortilla maksettaessa katevarauksen vapautumisessa kortilta menee 14 vrk.