Kokemuksia Dusit Thani Krabi Beach Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dusit Thani Krabi Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

2883 arvostelua
Erinomainen
 
2109
Erittäin hyvä
 
537
Hyvä
 
146
Ei kovin hyvä
 
46
Huono
 
45

Viimeisimmät 5 arviota

1.8.2020

Kirjoittanut AnskuMatkustaa Etelä-Suomi, Suomi

Vahva suositus, erityisesti club on rahansa arvoinen

Meillä oli pieniä hankaluuksia sisään kirjautuessa. Tarjottu huone ei ollut varaamamme kaltainen ja meille tarjottiin puolihoitoa, vaikka olimme varanneet huoneen, jossa on pääsy clubille. Pienen odottelun ja selvittelyjen jälkeen saimme asiat kuntoon. Tuntui siltä, että olisivat kovasti halunneet meidän ottavan sen puolihoidon clubin sijaan... Hotelli oli korkealaatuinen ja ei valittamista mistään. Erityismaininta clubista, joka vastasi meidän tarpeitamme niin hyvin, että emme syöneet ulkona illallista minään päivänä. Clubilla tarjottiin joka päivä erilaista ja erittäin maukasta ruokaa ja meille se ainakin riitti täysin hyvin illalliseksi. Ja olihan se luksusta, kun lasi täytettiin kokoajan ihan "ilmaiseksi" ja juomat oli laadukkaita (tunnetuimmat drinkit, viinit, prosecco yms.). Aamupala oli ehkä pieni pettymys hotelliin tasoon nähden. Paljon oli kaikkea, mutta makua puuttui. Voin suositella. Lisäksemme hotellissa oli vain muutama suomalainen, josta myös plussaa.

 
14.4.2020

Kirjoittanut hannamarika Klaukkala, Suomi

Upea hotelli

Todella hyvä ja ensiluokkainen hotelli kaikin puolin. Aamiainen oli runsas ja allas-alueet olivat toimivat ja ympäristö hyvin hoidettu ja kaunis. Olimme perhelomalla ja 10 v tyttäremme ihastui hotelliin myös täysin.

 
21.2.2020

Kirjoittanut TiinaK513 Lahti, Suomi

Yksi parhaista

Ehdottomasti paras hotelli missä olemme Thaimaassa vierailleet. Hotelli ja sitä ympäröivä puisto oli todella siistissä kunnossa ja niitä myös hoidettiin päivittäin. Aamiainen oli runsas. Uima-altaita on kaksi ja niissä oli hyvin tilaa. Auringon ottamiseen löytyy useita vaihtoehtoja, altaan vierellä, rannalla tai puutarhassa. Myös lapsille oli järjestetty aktiviteetteja. Lähellä on kivoja ranta ravintoloita, joihin pääsee kävellen rantaa pitkin. Saari retkille pääsee lähtemään suoraan hotellin edestä. Hotelli on myös suosittu häiden vietto paikka. Tulemme ehdottomasti tänne uudestaan !

 
9.1.2020

Kirjoittanut JenniA336

Upea

Hotellialue on aivan upea sekä hyvin hoidettu. Palvelu oli kaikkialla ystävällistä ja henkilökunta osasi englantia hyvin. Syöminen ja juominen hotellilla kallista. Huoneet olivat siistejä, mutta ehkä kaipaisivat jo päivitystä. Ranta hotellin edessä upea. Lähellä paljon hyviä ja edullisia ruokapaikkoja. Tänne tulisin uudelleen.

 
7.3.2018

Kirjoittanut Vaisamar Helsinki, Suomi

talviloma 2017

Melko iso hotelli, rauhallinen. Hotellin alue on iso, mahdollistaa kuljeskelua alueella. Ranta on siisti ja rauhallinen. Ei markkinameininkiä. Paikka on pieni, ravintoloita riittävästi. Ei bilettäjille.