Club -huone

Mukavia club -huoneita, missä neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kun majoittujia on neljä, tulee huoneesta ahdas. Vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kolme pulloa vettä päivittäin. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku, erillinen kylpyamme ja wc. Parveke ja terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Club-huoneissa majoittuvilla on pääsy Club Loungeen. Täällä tarjoillaan päivittäin klo 17.00-19.00 snackseja, olutta, viiniä ja cocktaileja. Saapumisen yhteydessä on lisäksi oma sisäänkirjautuminen.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 2 lapsi.

Deluxe -huone

Mukavia deluxe -huoneita, missä neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Kun majoittujia on neljä, tulee huoneesta ahdas. Vedenkeitin. TV satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kolme pulloa vettä päivittäin. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Suihku, erillinen kylpyamme ja wc. Parveke ja terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 2 lapsi.

Sviitti

Tilavia sviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone. Neljäs henkilö on mahdollinen, kun hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla, minibaari ja vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kolme pulloa vettä päivittäin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysvälineet. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Jacuzzi. Parveke tai terassi merelle päin.

Sviiteissä majoittuvilla on pääsy Club Loungeen. Täällä tarjoillaan päivittäin klo 17.00-19.00 snackseja, olutta, viiniä ja cocktaileja. Saapumisen yhteydessä on lisäksi oma sisäänkirjautuminen.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3/2-4 hengelle, joista 2 lapsi.