Club -huone

Club -huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö majoittuu kokoontaitettavassa vuoteessa. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kolme vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Club-huoneeseen sisältyy myös:

  • Pääsy hotellin Club Loungeen, jossa on tarjolla päivittäin klo 17.00-19.00 olutta, viiniä, cocktaileja ja välipaloja
  • Erillinen sisäänkirjautuminen
  • Rantapyyhkeet
  • Tyynymenu

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 2 lapsi.

Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kolme vesipulloa per päivä sisältyy hintaan. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 2 lapsi.

Premium juniorsviitti

Premium-juniorsviitti, jossa on parveke tai terassi merelle päin. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Neljäs henkilö nukkuu olemassa olevassa sängyssä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari - kolme pulloa vettä päivässä maksutta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc.

Jos varaat sviitin, sinulla on myös:

  • pääsy hotellin Club Loungeen, jossa joka päivä klo 17.00-19.00 välillä tarjolla välipaloja sekä olutta, viiniä ja cocktaileja
  • saapuessa oma sisäänkirjautumisalue
  • rantapyyhkeet
  • tyynymenu, josta voit valita suosikkityynysi

Huonekoko: noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.