Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkokissa on ihana kattoterassi, josta löytyy baari, uima-allas sekä oleskelutiloja, joissa voit rentoutua Bangkokin vilinässä vietetyn päivän jälkeen. Iltaisin voit nauttia illallisesta hotellin ravintolassa ja siirtyä sen jälkeen nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Sukhumvitin ostos- ja viihdetarjontaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle. Superior-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1984 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Galleria 10 Hotel Bangkokissa on kattoterassi, josta löytyy allas ja lounge-baari. Ravintola NOMAD sijaitsee 8. kerroksessa ja tarjoaa kansainvälisilä ruokia ja thaimaalaisen keittiön herkkuja, ja kuutena iltana viikossa ravintolassa on myös DJ. Ravintola on avoinna iltapäivästä myöhään yöhön. @g -baari sijaitsee hotellin katutasossa, jossa tarjotaan aamiaista, juomia sekä iltapäiväteetä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Jos haluat urheilla lomasi aikana, löytyy hotellista myös kuntosali. Kaupunkiliikennettä.

Noin 7 km kiinalaisille hedelmämarkkinoille ja rautatieasemalle, ja noin 10 kilometria Grand Palacelle.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesään 2024 asti varattavissa myös kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Bangkok

The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok on keidas keskellä eloisaa Bangkokin kaupunkia, jossa on mukavia huoneita, hyvää ruokaa ja rentouttava uima-allas. Kulman takana odottaa Bangkokin kuhiseva kansanelämä, upeat nähtävyydet, ostosmahdollisuudet, viihde ja kulttuuri.

Bandara Suites Silom

Bandara Suites Silomissa majoitut keskeisellä paikalla Bangkokin Silomin alueella. Tilavat ja hyvin varustellut huoneet toimivat erinomaisena tukikohtana seikkailuillesi mielenkiintoisessa Bangkokissa.