Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkokissa on ihana kattoterassi, josta löytyy baari, uima-allas sekä oleskelutiloja, joissa voit rentoutua Bangkokin vilinässä vietetyn päivän jälkeen. Iltaisin voit nauttia illallisesta hotellin ravintolassa ja siirtyä sen jälkeen nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Sukhumvitin ostos- ja viihdetarjontaa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-plus huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1961 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Galleria 10 Hotel Bangkokissa on kattoterassi, josta löytyy allas ja lounge-baari. Ravintola NOMAD sijaitsee 8. kerroksessa ja tarjoaa kansainvälisilä ruokia ja thaimaalaisen keittiön herkkuja, ja kuutena iltana viikossa ravintolassa on myös DJ. Ravintola on avoinna iltapäivästä myöhään yöhön. @g -baari sijaitsee hotellin katutasossa, jossa tarjotaan aamiaista, juomia sekä iltapäiväteetä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Jos haluat urheilla lomasi aikana, löytyy hotellista myös kuntosali. Kaupunkiliikennettä.

Noin 7 km kiinalaisille hedelmämarkkinoille ja rautatieasemalle, ja noin 10 kilometria Grand Palacelle.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Hotellit Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok sijaitsee Bangkokin suurkaupungin sykkeessä. Majoitut mukavissa kahden hengen huoneissa tai executive-huoneissa lisämukavuuksin. Kulman takana odottaa eläväinen paikallinen tunnelma ja upeita nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia, viihdettä ja kulttuuria. Hotellilla on allas, jonka äärellä voi rentoutua päivien päätteeksi.

Bandara Suites Silom

Bandara Suites Silomissa majoitut keskeisellä paikalla Bangkokin Silomin alueella. Tilavat ja hyvin varustellut huoneet toimivat erinomaisena tukikohtana seikkailuillesi mielenkiintoisessa Bangkokissa.