Bandara Suites Silom

Bandara Suites Silomissa majoitut keskeisellä paikalla Bangkokin Silomin alueella. Tilavat ja hyvin varustellut huoneet toimivat erinomaisena tukikohtana seikkailuillesi mielenkiintoisessa Bangkokissa.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kolmioita 2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2423 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Bandara Suites Silomissa on ihania altaita ja jacuzzi. Mukavilla altailla pääset rentoutumaan Bangokin vilskeessä vietetyn päivän jälkeen. Allaspyyhkeet lainattavissa hotellilta. Yhdellä altaista on myös allasbaari.

Hotellin aamiainen tarjoillaan Bandara-kahvilassa. Noutopöydästä löytyy länsimaalaisia ja paikallisia makuja. Lounasajasta iltaan asti Touka Izakaya houkuttelee japanilaisilla herkuillaan. Hotellissa on myös suosittu sushiravintola, sushi Misaki Nobu.

Maksuton kuntosali ja sauna.

Maksuton wifi koko hotellssa. Keskeinen sijainti lähellä viihdettätarjontaa, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.

Ateriat

Kesä 2023

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Talvi 23/24

  • Ei aterioita

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä

Kaupunkihotellit

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Hyvät palvelut ja mukavuudet
  • Allas tai sijainti lähellä rantaa
  • Vähintään 3+

Hotellit Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok sijaitsee Bangkokin suurkaupungin sykkeessä. Majoitut mukavissa kahden hengen huoneissa tai executive-huoneissa lisämukavuuksin. Kulman takana odottaa eläväinen paikallinen tunnelma ja upeita nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia, viihdettä ja kulttuuria. Hotellilla on allas, jonka äärellä voi rentoutua päivien päätteeksi.

Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkokissa on ihana kattoterassi, josta löytyy baari, uima-allas sekä oleskelutiloja, joissa voit rentoutua Bangkokin vilinässä vietetyn päivän jälkeen. Iltaisin voit nauttia illallisesta hotellin ravintolassa ja siirtyä sen jälkeen nauttimaan DJ:n soittamasta musiikista. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Sukhumvitin ostos- ja viihdetarjontaa.