Kööpenhaminan joulumarkkinat

Kööpenhaminan joulumarkkinat

Kööpenhaminan joulumarkkinoita vietetään joka vuosi Tivolissa ja Nyhavnissa. Euroopan vanhin huvipuisto Tivoli koristautuu tuhansin valoin ja joulukuusin upeaksi joulumaaksi. Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat ovat näyttävä näky kaikessa väriloistossaan. Lähde Kööpenhaminaan ihastelemaan joulutunnelmaa ja näe kuuluisa "venäläinen basilika" karamelliväreineen ja sipulitorneineen. 


Joulutunnelmaa Kööpenhaminassa

Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat ovat joka vuosi marraskuun puolesta välistä joulukuun loppuun saakka. Tivolin joulumarkkinat ovat kuuluisat erityisesti upeista tuhansista jouluvaloistaan ja joulukuusistaan, jotka muuntavat Tivolin kauniit puutarhat lumoavaksi joulumaaksi. Myös perheen pienimmät viihtyvät joulutunnelmissa jännittävissä huvipuistolaitteissa sekä Tivolin peikkokaupungissa.  

Myös värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Markkinoilta löytyy niin ruokaa kuin puuhaa koko perheelle. Joulumarkkinoiden pienissä kojuissa myydään kaikenlaista tekstiileistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan. Myös Kööpenhaminan lukuisat pubit ja kahvilat ovat erityisen tunnelmallisia joulun alla.

Katso myös kaikki muut joulumarkkinakohteet tästä.