Koe Euroopan parhaat joulumarkkinat

Kaupunkiloma joulumarkkinoille on ihana tapa tutustua uuteen kaupunkiin. Kaupunkiloma joulun alla on myös oiva tapa kokea jo tuttu kaupunki täysin uusin silmin. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia joulunajasta kuin kokea upea suurkaupunki jouluisessa loistossaan?


Joulumarkkinat suosikkikohteissamme

Kurkkaa suloisimmat kaupungit, joissa pääset takuulla joulutunnelmaan...

Joulumarkkinat Prahassa

Suosituimmat joulumarkkinat pidetään vanhan kaupungin aukiolla marraskuun loppupuolelta aina tammikuun alkuun. Värikkäät kojut joulukuusen ympärillä myyvät mm. käsitöitä, puuleluja ja kristalleja. Lapset voivat silitellä lampaita, vuohia ja poneja.

Lue lisää Prahasta

Joulumarkkinat Tukholmassa

Matkusta Tukholmaan ja nauti joulutunnelmasta ruotsalaiseen tapaan. Kävele pitkin Gamla Stanin katuja ja ihaile jouluisia näyteikkunoita. Skansen on joulun aikaan erityisen tunnelmallinen, täällä järjestetään esimerkiksi joulumarkkinat.

Lue lisää Tukhomasta

Joulumarkkinat Kööpenhaminassa

Euroopan vanhin huvipuisto Tivoli koristautuu joulukuusin ja tuhansin valoin upeaksi joulumaaksi. Näe kuuluisa "venäläinen basilika" karamelliväreineen ja sipulitorneineen. Kaupungin lukuisat pubit ja kahvilat ovat erityisen tunnelmallisia joulun alla.

Kööpenhaminan joulutoreille

Joulumarkkinat Krakovassa

Koe joulumarkkinat keskiaikaisen aukion ilmapiirissä. Puolan suurimmat joulumarkkinat ja jouluseimet luovat Krakovasta upean joulumaan. Kojuista teet löytöjä paikallisista tuotteista, kuten pitsistä ja joulukoristeista.

Lue lisää Krakovan joulutoreista

Joulumarkkinat Budapestissä

Budapest on täydellinen joulukaupunki ja kaupungin joulumarkkinat ovatkin Euroopan parhaita. Marraskuun lopusta keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy kojuista, ruoasta ja perinteisistä tanssiesityksistä.

Joulutoreille Budapestiin

Joulumarkkinat Wienissä

Wien on täynnä taikaa joulun alla: jouluseimiä, konsertteja ja perinteisiä juhlamarkkinoita. Wienissa suhtaudutaan jouluun suurella hartaudella. Vanha joulutori Freyung-aukiolla on toiminut jo vuodesta 1772.

Lue lisää Wienin joulutoreista

Joulumarkkinat Lontoossa

Lontoo on joulushoppailijan paratiisi. Lontoon parhaat tavaratalot huomioivat joulunajan näyttävästi, legendaarinen Harrods avaa joulumaailmansa jo heinäkuussa. Hyde Park Winter Wonderland on täynnä tapahtumia sekä aikuisille että perheen pienimmille.

Lue lisää jouluostoksista Lontoossa

Joulumarkkinat Berliinissä

Saksa on perinteikäs joulumarkkinakohde. Berliinissä on jopa 60 joulumarkkinat ympäri kaupunkia. Myyntikojut tarjoavat kuumia kastanjoita, höyryävää Glüchweinia ja ihastuttavia käsitöitä. Berliinissä on lisäksi lukuisia ostoskeskuksia.

Lue lisää Berliinin joulutoreista


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Löydä seuraava unelmalomasi

Paratiisilomat

Varaa unelmien lomamatka paratiisirannoille vaikkapa Seychelleille, Malediiveille tai Mauritiukselle.

Lue lisää »

Kaupunkilomat

Paketoi kaupunkilomasi helposti ja turvallisesti Apollomatkoilla: Valitse matkan pituus, matkakohde, lennot ja hotelli laajasta valikoimastamme!

Lue lisää »

Pelkät lennot

Apollomatkojen kautta voit varata lennot ympäri maailmaa. Valitse itse lähtöpäivät, lentoreitti ja matkakohde!

Etsi lennot ja varaa »

Joulun ja uudenvuoden loma

Joulu ilman valmisteluja, hääräystä ja markettijonoja. Tai miltä kuulostaisi uusivuosi auringon alla?

Tutustu ja varaa
Uudenvuoden matkat

Uudenvuoden matkat

Juhli uuttavuotta tyylikkäästi kaupunkilomalla. Miltä kuulostaisi uusivuosi vaikka Lontoossa, Berliinissä tai Barcelonassa – katso suosituimmat kohteemme ja varaa unohtumaton uudenvuoden matka nyt!