Joulumarkkinat - Kaupunkilomalle Euroopan parhaille joulumarkkinoille

Euroopan kuuluisat joulumarkkinat ovat taianomaisen tunnelmallisia joulun alla. Kaupunkiloma joulumarkkinoille on erinomainen tapa tutustua uuteen kaupunkiin ja paikallisiin traditioihin. Perinteisiltä joulumarkkinoilta saat joululahjaideoita ja teet hyviä löytöjä pukinkonttiin. Loistokkaat joulutorit ja aukiot pursuavat käsitöitä, taidetta ja paikallisia joulun ajan herkkuja. Eurooppa on pullollaan erinomaisia joulutoreja, mutta kauempaakin kuten New Yorkissa voit kokea suurkaupungin joulun tunnelmaa. Kaupunkiloma joulun alla on myös oiva tapa kokea jo tuttu kaupunki täysin uusin silmin. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia joulunajasta kuin kokea upea suurkaupunki jouluisessa loistossaan?

Joulumarkkinat Berliinissä

Varaa joulumarkkinamatka

Saksan joulumarkkinat ovat tunnetusti perinteikkäitä joulumarkkinakohteita. Berliinissä on jopa 60 joulumarkkinaa ympäri kaupungin aukioita ja katuja. Myyntikojut tarjoavat kuumia kastanjoita, höyryävää Glühweinia ja ihastuttavia käsitöitä. 
Alk. 356 €/hlö 2 yötä

Lue lisää Berliinin joulutoreista

Tunnelmaa Krakovassa

Tunnelmallinen Krakova joulukoristeissaan

Koe joulumarkkinat keskiaikaisen aukion ilmapiirissä. Puolan suurimmat joulumarkkinat ja jouluseimet luovat Krakovasta upean joulumaan. Kojuista teet löytöjä paikallisista tuotteista, kuten pitsistä ja joulukoristeista.
Alk. 299 €/hlö 2 yötä

Lue lisää Krakovan joulutoreista

Joulutoreja Prahassa

Varaa joulumatka Prahaan

Suosituimmat joulumarkkinat pidetään vanhan kaupungin aukiolla marraskuun loppupuolelta aina tammikuun alkuun. Värikkäät kojut joulukuusen ympärillä myyvät mm. käsitöitä, puuleluja ja kristalleja. Torilla on talli, jossa lapset voivat silitellä lampaita, vuohia ja poneja.
Alk. 395 €/hlö 2 yötä

Lue lisää Prahasta

Perinteikäs Budapest

Euroopan parhaat joulumarkkinat

Budapest on täydellinen joulukaupunki ja kaupungin joulumarkkinat ovatkin Euroopan parhaita. Marraskuun lopusta keskustan Vörösmarty-aukio täyttyy kojuista, ruoasta ja perinteisistä tanssiesityksistä. 
Alk. 250 €/hlö 2 yötä
 

Joulutoreille Budapestiin

Joulu Kööpenhaminassa

Joulumarkkinat Tivolissa Kööpenhaminassa

Euroopan vanhin huvipuisto Tivoli koristautuu joulukuusin ja tuhansin valoin upeaksi joulumaaksi. Näe kuuluisa "venäläinen basilika" karamelliväreineen ja sipulitorneineen. Kaupungin lukuisat pubit ja kahvilat ovat erityisen tunnelmallisia joulun alla. 
Alk. 224 €/hlö 2 yötä

Kööpenhaminan joulutorit

Joulumaa Lontoossa

Matkusta Lontooseen joulun alla

Lontoo on joulushoppailijan paratiisi. Lontoon parhaat tavaratalot huomioivat joulunajan näyttävästi, legendaarinen Harrods avaa joulumaailmansa jo heinäkuussa. Hyde Park Winter Wonderland on täynnä tapahtumia sekä aikuisille että perheen pienimmille.
Alk. 286 €/hlö 2 yötä

Lue lisää jouluostoksista Lontoossa

Klassikko Wien

Euroopan parhaat joulumarkkinat Wienissä

Wien on täynnä taikaa joulun alla. Koe jouluseimiä, konsertteja ja perinteisiä juhlamarkkinoita. Wienissa suhtaudutaan jouluun suurella hartaudella. Wienin vanha joulutori Freyung-aukiolla on toiminut jo vuodesta 1772 saakka.
Alk. 324 €/hlö 2 yötä
 

Lue lisää Wienin joulutoreista

Sädehtivä New York

Jouluostoksille New Yorkiin

Joulun aikaan suurkaupungit koristautuvat loistoonsa, jolloin onkin otollinen aika kaupunkilomalle. Koe Times Squaren jouluvalaistus, tee jouluostoksia, luistele Rockefeller Centerillä ja ihaile näyteikkunoita jouluisessa loistossaan. 
Alk. 920 €/hlö 3 yötä

Jouluostoksille New Yorkiin