Radisson Blu Resort Galle

Radisson Blu Resort Galle on hieno hotelli aivan Gallen historiallisen kaupungin ulkopuolella Sri Lankan kaakkoisrannikolla. Täällä majoitut meren rannalla kauniissa huoneissa, ja voit valita erilaisia ateriapaketteja omien tarpeidesi mukaan. Rentoudu hotellin spassa ja ihastuttavalla uima-altaalla, joka sijaitsee suoraan rannan yläpuolella. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla kuntosali, erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja lentopalloa rannalla.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe Plus -huoneita 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2327 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Resort Gallessa on ihastuttava allasalue aivan rannan yläpuolella, jossa on uima-allas, erillinen lastenallas sekä allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella ja rannalla. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Noutopöytäravintola Fusion tarjoilee aamiaista, lounasta, välipaloja ja illallista, ja odotettavissa on kansainvälisiä ruokia sekä aasialaisia suosikkeja, jotka ovat saaneet inspiraationsa katuruoasta. À la carte -ravintola ORU tarjoilee illalliseksi maukkaita mereneläviä. Jos haluat syödä terveellisesti, käy syömässä aamusta alkuiltaan avoinna olevassa The Bay -ravintolassa, jossa on tarjolla salaatteja ja keittoja. Jos haluat kevyempää ruokaa, tapaksia tai drinkin auringonlaskun aikaan, suuntaa Bommu-kattobaariin, josta on kauniit näkymät merelle ja hotellin ympäristöön. Perheen nuorempien suosikiksi nousee varmasti ravintola Sforno Poolside Trattoria, jossa on tarjolla pastaa ja puulämmitteisessä uunissa valmistettuja pizzoja. Laktoosittomat ja gluteenittomat tuotteet/ruoat pyynnöstä.

Jos haluat vain rentoutua, voit vieraille hotellin spassa, jossa on lisämaksusta erilaisia hoitoja, jacuzzi ja höyrysauna. Kuntosali. Hotellissa järjestetään myös aamujumppaa, kiertoharjoittelua, pilatesta, rantalentopalloa, tanssitunteja ja erilaisia rantaurheilulajeja. Hotellin ylläpitämä lastenkerho 4-12-vuotiaille lapsille, jossa on englantia puhuva henkilökunta. Iltaviihdettä.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellin ulkopuolella on paikallisia ravintoloita ja kauppoja. Suosittelemme käyttämään taksia, sillä teiden varsilla ei usein ole kunnollisia kävelyteitä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä
 • Joulun (24.12) illallinen
 • Uuden vuoden illallinen

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Fusionissa, klo 06.30-10.30.
 • Lounaspöytä pöytä ravintola Fusionissa, klo 12.30-14.30.
 • Välipaloja ravintola Fusionissa, klo 15.30-17.30.
 • Illallispöytä ravintola Fusionissa, klo 19.00-22.00.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista klo 11.00-22.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä saapumispäivän klo 11.00 alkaen ja lähtöpäivän klo 12.00 saakka.