Fishermans Cove Resort

Fishermands Cove Resort sijaitsee aivan Beau Vallon kauniilla hiekkarannalla Mahén läntisellä rannikolla. Voit viettää rentouttavia lomapäiviä rannalla tai altaalla. Syö hyvin hotellin ravintoloissa, kiertele ympäri saarta ja tutustu rantojen reunustamaan vehreään saareen tarkemmin.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1501 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Fishermands Cove Resort sijaitsee Beau Vallon Beach hiekkarannan äärellä Mahéssa. Voit upottaa varpaasi hiekkaan ja ihailla huojuvia palmuja lomallasi. Hotellilla on allasalue lähellä merta, jossa on infinity-allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellin ravintola Le Cardinal tarjoilee aamiaista ja kreolilaisvaikutteista illallista ripauksella kansainvälisyyttä noutopöydästä. Á la carte -ravintola Paris Seychelles yhdistää kreolilaisen ja ranskalaisen keittiön parhaat palat. Le Cocoloba Bar tarjoilee lounasta ja illallista. Sunset Barista voit tilata juomia myöhäisestä iltapäivästä myöhään iltaan, ja kuuleman mukaan ei kannata missata auringonlaskuja täällä.

Viereisessä sisarhotellissa on viihtyisä spa sekä erilaisia vesiurheilulajeja lisämaksusta. Sisarhotellin kuntosalia voi käyttää maksutta.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellialueella. Autonvuokrausta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Viisi kilometriä Mahén pääkaupunki Victoriaan ja 12 kilometriä Seychellien kansainväliselle lentokentälle.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.
 • Uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Kaikissa ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Le Cardinalissa, klo 07.00-10.30.
 • Lounas ja/tai illallinen ravintola Cocoloba Barissa - alkuruoka, pääruoja ja jälkiruoka valmiilta listalta, klo 12.00.22.00.
 • Lounas ravintola Ripple Bar & Restaurantissa tai 1502 Barissa hotelli STORY Seychelles Resortissa - alkuruoka, pääruoja ja jälkiruoka valmiilta listalta, klo 12.00-17.00.
 • Illallispöytä ravintola Le Cardinalissa, klo 18.30-22.00.
 • Illallinen ravintola Paris Seychellissä - alkuruoka, pääruoja ja jälkiruoka valmiilta listalta, klo 19.00-22.30 (suljettu maanantaisin)
 • Illallinen ravintola Vascossa, Trader Vic'sissä, Seyshimassa, Edenissä tai 1502 Barissa hotelli STORY Seychelles Resortissa - alkuruoka, pääruoja ja jälkiruoka valmiilta listalta, klo 19.00-22.00.
 • Huonepalvelu, josta voit tilata aamiaista, lounasta tai illallista tai pelkkiä juomia 55 SCR:n kertamaksua vastaan.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia klo 12.00-22.30.
 • Minibaarin täyttö päivittäin.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hotellit Seychellit

Villas De Mer

Villas De Mer on yksinkertainen hotelli Praslinin saaren luoteisrannikolla. Majoitut vaalean hiekkarannan tuntumassa, ja voit tehdä omatoimisia retkiä saarella. Miltä kuulostaisi rantapäivä yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Anse Laziolla?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort sijaitsee Mahén saarella, ja tarjoaa hyvät puitteet lomapäivien viettoon trooppisessa paratiisissa. Hotelli koostuu kahdesta osassa, joissa on hienot hiekkarannat. Hotellialueiden välissä on vehreä puistoalue, ja hotellilla on helppo tuntea olonsa hemmotelluksi. Nauti hyvästä ruoasta ja koko perheen aktiviteeteistä, tai rentoudu rannalla lempikirjasi kanssa.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort on uimaparatiisi Praslinin saarella, joka on kätketty kallioiden ja huojuvien palmujen siimekseen. Hotellilta on kävelymatka yhdelle maailman kauneimmista rannoista - Anse Lazioon. Nauti maukkaista ruoista hotellin ravintoloissa, pelaa kierros golfia ja snorklaile ennen iltakävelyä rannalla paljain jaloin.

Story Seychelles

Story Seychelles hotellilla on erinomainen sijainti Beau Vallon Beachillä Mahén saarella. Hotellilla on varattavissa erilaisia ateriapaketteja (puolihoito tai All Inclusive) ja hotellilla on runsas valikoima ravintoloita. Voit käydä aamukävelyllä rannalla nauttien Intian valtameren näkymästä ennen kuin nautit maittavan aamiaisen.

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suits on todellinen paratiisi Praslinin saarella. Hotellilla on kaunis ranta vehreässä ympäristössä, mukavat huoneet rentoutumiseen ja useita uima-altaita rentouttavaan lomanviettoon. Aktiivisemmat lomalaiset löytävät hotellilta myös kuntosalin, vesiurheilua ja polkupyörävuokrausta. Upeita auringonlaskuja löydät tietenkin täältä, lomaparatiisista!

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort sijaitsee kauniilla Cote d'Or -hiekkarannalla. Nauti päiväkävelyistä rannalla, hyvästä ruuasta ja tutki fantastista Praslinin saarta tai vaikkapa Anse Lazion rannan postikorttimaisemia.