Kaunis kirkko Santorinilla, Kreikassa
Saarihyppely Kreikassa
koe enemmän yhden loman aikana

Kesän jännittävin seikkailu odottaa - lähde saarihyppelylle Kreikan saaristoon! Saarihyppely on loistava tapa kokea lomallasi mahdollisimman paljon. Kokosimme yhteen parhaat vinkkimme, jotka on hyvä tietää ennen matkaasi: tutustu myös yhdistelmämatkoihimme, ja löydä unelmiesi kesäloma! 

Yhdistelmämatkat

Koe Kreikan saaristo

Kreikan saaristolla on paljon tarjottavaa, ja saarihyppelyä ajatellen suosittelemme erityisesti Kykladien tai Dodekanesian saariryhmiä. Molemmista löytyy lukuisia eri kokoisia saaria muutamien tuntien etäisyydellä, ja saarien välillä liikut helposti veneellä. Saarilta löytyy tekemistä jokaiseen makuun.

Yhdistelmämatka - helppo tapa lähteä saarihyppelylle

Lähde yhdistelmämatkalle ja koe monta kohdetta yhden loman aikana! Yhdistelmämatka on helppo ja turvallinen tapa kokeilla saarihyppelyä. Valitse valmis yhdistelmämatkapakettimme, johon sisältyy lennot, hotellit, kuljetukset ja lauttaliput. Kaikki on hoidettu puolestasi, joten voit vain keskittyä lomailemiseen. 

Koe enemmä nyhden loman aikana

Mitä jos yhdistäisit rauhallisen Lefkaksen ihastuttavaan Pargaan tai majoittuisitkin kahdessa eri hotellissa Kreetan eri alueilla? Jos haluat kokea lomasi aikana vielä enemmän, voit yhdistää lomaasi enemmän kuin kaksi saarta, kuten Kykladien Mykonoksen, Santorinin ja Naxoksen!

Perinteinen saarihyppely Kreikassa

Voit tietysti lähteä myös perinteiselle saarihyppelylle omatoimisesti. Meiltä voit ostaa pelkät lennot moniin kohteisiin, esimerkiksi Santorinille, Rodokselle ja Kreetalle, jotka ovat erinomaisia aloituspisteitä seikkailullesi Kreikan saaristossa.

Näin varaat saarihyppelyn: 

  • Varaa lento. Lennot kannattaa varata hyvissä ajoin. Suosittelemme, että aloitat ja lopetat saarihyppelyn samalta saarelta, joten kannattaa varata meno-paluu lennot. Jos haluat lentää kotiin toiselta saarelta, sinun on tehtävä kaksi erillistä varausta.
  • Varaa hotelli. Myös hotelli kannattaa varata jo ennen matkaa, jotta saat varmasti mieluisan, etkä joudu murehtimaan majoituksesta kohteessa.
  • Laivaliput varaat suoraan kuljetusyhtiöltä, esimerkiksi DirectFerries.

Jos haluat lähteä matkalle helposti ja vähällä vaivalla, voit varata yhdistelmämatkamme, joka sisältää lennot, hotellit, kuljetukset ja lauttaliput! Onko sinulla vaikeuksia valita, millä saarilla haluat vierailla? Täältä löydät lisää tietoa ja vinkkejä Kreikan eri saarista.