Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta lisävuoteesta. Jääkaappi (kytketään päälle saapumisen yhteydessä) ja teenkeittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan huoneen maksimikapasiteettiin.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Erillinen makuuhuone kahdella vuoteella, mitkä ovat vierekkäin. Liukuovi makuuhuoneen ja yhdistetyn olohuoneen/minikeittiön välillä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Mikro, minikeittiö keittolevyillä, kahvinkeitin ja jääkaapilla. Vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke (koko vaihtelee) tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Huoneistot sijaitsevat hotellin osassa, joka on remontoitu vuonna 2007. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja minikeittiö keittolevyillä. Vedenkeitin ja leivänpaahdin. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.