Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta lisävuoteesta. Jääkaappi (kytketään päälle saapumisen yhteydessä) ja teenkeittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (yhteys saattaa olla ajoittain hidas) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan huoneen maksimikapasiteettiin.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita sisustettuna valoisin värein. Erillinen makuuhuone kahdella vuoteella, mitkä ovat vierekkäin. Liukuovi makuuhuoneen ja yhdistetyn olohuoneen/minikeittiön välillä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Mikro, minikeittiö keittolevyillä, kahvinkeitin ja jääkaapilla. Vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi (yhteys saattaa olla ajoittain hidas) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja minikeittiö keittolevyillä. Vedenkeitin ja leivänpaahdin. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi (yhteys saattaa olla ajoittain hidas) ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke (koko vaihtelee) tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.