Juniorsviitti

Valoisia ja moderneja juniorsviittejä, jotka koostuvat olohuoneesta ja erillisestä makuuhuoneesta suurella parivuoteella. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone puutarhanäkymällä

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi puutarhanäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone rajoitetulla merinäköalalla

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Valoisia ja viihtyisiä yhden hengen huoneita tyynymenulla. Tv satelliittikanavilla. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24-26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.