Kokemuksia Pestana Village Garden -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,7 10:stä Perustuu 7 arvioon
Kokonaisuus
 
7,7 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,4 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Huoneessa riittävästi tilaa. Kiva kylämäinen piha- ja allasalue.
-
Jäi epäilys, että huoneessa oli luteita. Sohva ja sängyt olivat vanhan oloisia.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-05


8 10:stä

+
Todella viihtyisät ulkotilat. Monipuolinen aamiainen sekä illallinen. Ystävällinen henkilökunta. Hyvä sijainti.
-
Illalla musiikki kuului kovaa huoneeseen. Häiritsi jos musiikki ei ollut makuumme.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pestana Village Garden -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

1748 arvostelua
Erinomainen
 
890
Erittäin hyvä
 
617
Hyvä
 
187
Ei kovin hyvä
 
36
Huono
 
18

Viimeisimmät 5 arviota

17.11.2022

Kirjoittanut Sirpa L

Lomamatka

Huoneisto kaipaisi päivittämistä, sain ylimääräisen patjan pyynnöstäni, joka kylläkin haisi homeelta, mutta käytin sitä kuitenkin koko ajan. 6 kerroksen allasbaarissa oli yksi epäystävällinen henkilö, joka olisi voinut hymyillä asiakkaille, ei maksaisi mitään. Emmekä tunteneet itseämme tervetulleiksi kyseiseen baariin. Hampurilaisbaari oli auki miten sattui, syyksi ilmoitettiin henkilökuntapula. Ravintola Vilassa oli hyvä ja ystävällinen palvelu.

 
16.11.2021

Kirjoittanut Sightseer390703

Hyvä sijainti, ollut kaunis arvokas hotelli.

Tämä kahden hotellin kokonaisuus on varmasti ollut aikoinaan upea kokonaisuus, nyt jo ehtoo puolella. Henkilökuntaa paljon, mutta ei kovin tehokkaasti organisoitu. Aamiainen runsas ja monipuolinen. Luokitus 4 tähteä, mutta vastaa 3 täden perushotellia. Kylpylä palvelut ja kampaamo pois käytöstä, osa ravintoloista kiinni, korona vaikutus ?! Huoneet Villagen puolella kuluneet, mutta hyvän kokoiset.

 
20.6.2019

Kirjoittanut Ranja K Oulu, Suomi

Siisti hotelli

Yövyttiin hotellissa kolme yötä.Hotellin siisteystaso ja ravintolan aamupala ok.Spa-osaston ilmainen sauna,höyryhuone ja jaguzzi olivat mukava yllätys 👍 Kannattaa varausta tehdessä olla tarkkana mihin hotelliin varauksen tekee sillä kaikkia kolmea vierekkäistä Pestanan hotellia markkinoidaan samoilla kuvilla,jotka voi helposti hieman hämätä.

 
15.5.2019

Kirjoittanut Mauri H

Ei vaihtamalla parane

Tilasimme Booking.comin kautta superior-studio huoneen Pestana Villagessa. Meidät ohjattiin tunnin odottelun jälkeen huoneeseen jossa oli todella p...kanien kokolattiamatto ja huone haisi voimakkaasti hyönteismyrkylle. Hetken päästä tajusimme että olimmekin saaneet huoneen Miramarin puolelta. Valitettuamme asiasta meidät ohjattiin taas tunnin odottelun jälkeen uuteen huoneeseen joka oli pimeä ja tunkkainen. Huone ei vastannut Booking.comin sivuilta tilaamaamme huonetta: huoneessa ei ollut ilmastointia eikä lämmitystä joten huone oli tunkkainen, kostea ja kylmä. Huoneesta oli näköala vastakkaisen kerrostalon pyykkejä täynnä oleville parvekkeille. Ei puhettakaan puutarha ja allasnäkymistä mitä oli luvattu ja mistä oli Booking.comille maksettu. Tallelokerosta puuttui lukko. Valitettuamme matkan jälkeen puutteista Booking.comille saimme vain vastauksen ettei Booking.com vastaa kolmannen osapuolen välittämistä huoneista. Myöskään Pestana Village ei ole ottanut mitään kantaa heille lähettämäämme valitukseen. Lisäksi huomasin jo maksettuani huoneen Booking.comille että suoraan hotellilta tilaamalla olisimme saaneet saman tasoisensa huoneen lähes sata euroa halvemmalla. Eli välttäkää Booking.comia ja Pestana Villagessa.

 
3.3.2018

Kirjoittanut Anneli1 Kaarina, Suomi

Mukava hotelli

Olemme olleet kaksi kertaa Miramarin puolella ja tykästyneet ihanaan puutarhaan ja allasalueeseen. Siksi tulimme kolmannen kerran, tällä kertaa Villagen puolelle. Osittain oli sama, ystävällinen henkilökunta kuin aikaisemminkin. Ainoa ero Miramariin verrattuna oli se, että iltaohjelma kuului huoneeseen, mutta ei se nyt varsinaisesti häirinnyt, sillä monet kappaleet olivat ikivihreitä eikä liian kovalla molyymilla paria konserttia lukuunottamatta. Lisäksi musiikki loppui yhdentoista kieppeillä. Joinain iltoina menimme itsekin talvipuutarhaan esitystä kuuntelemaan ja madeiraa nauttimaan. Aamiainen kannattaa ehdottomasti syödä tässä hotellissa, sillä se on erinomainen. Hotellin sijainti on hyvä, yhtä pitkä matka Madeira Shopping Centeriin ja kaupunkiin. Molempiin pystyy kävelemään. Jos laskeudut alas kadulle ja käännyt oikealle ja jatkat suoraan lähes kilometrin, Doce Pingossa voit syödä hyvin edullisesti. Toisaalta hotellin läheltä saa tuoreista katkaravuista tehtyä pizzaa ja lähikaupasta hyvää viiniä parvekkeella nautittavaksi. Viinin saa kylmäksi jääkaapissa.