Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke. Perhehuoneet sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa. Perhehuoneet koostuvat joko yhdistetystä makuuhuoneesta ja olohhuoneesta minikeittiöllä tai makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro osassa huoeista, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-yksiö 2:lla normaalilla vuoteella

Superior-yksiöitä, joissa on parveke. Huoneistot sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro osassa huoneista, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 31 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro osassa huoneista, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Kattotuuletin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.