Kokemuksia Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 19 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hotellin sijainti, ympäristö ja palvelut
-
Aika hyvin vastasi mitä luvattiin

Vahvistettu asiakas: 2024-04-09


8 10:stä

+
Ruoka ja sauna.
-
Saunat ja allasosastot meni liian aikaisin kiinni. Iltapäivän snäckbaarissa kylmiä nakkeja ranskalaisia.

Vahvistettu asiakas: 2024-04-02


9 10:stä

+
Rauhallisuus ja istutukset
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

2638 arvostelua
Erinomainen
 
1408
Erittäin hyvä
 
672
Hyvä
 
319
Ei kovin hyvä
 
162
Huono
 
77

Viimeisimmät 5 arviota

11.1.2024

Kirjoittanut Kaarina H

Pestana Royal

Ravintolassa ruoka maukasta, monipuolista ja palvelu erinomainen samoin koko hotellissa. Asiakkaat huomioidaan joka paikassa. Merinäköalahuone hyvällä paikalla ja hiljainen. Yleiset tilat kauniit ja siistit. Rannalle pääsee suoraan hissillä.

 
11.11.2018

Kirjoittanut 97mpk Pori, Suomi

Kaunis hotelli hienolla paikalla

Vietimme täällä 2018 syysloman yhteensä 9 hengen porukalla. Hotellin yleisilme oli tyylikäs, henkilökunta ystävällistä, ruoka maukasta ja puutarha kaunis. Miinuksina melko vaatimaton aktiviteettitarjonta ( tenniskentät ja aamuvenyttelyt hyvät) sekä ei kovin korkeatasoiset iltaohjelmat. Myös iltabaari oli aika tylsästi sisustettu. Huoneemme olivat upealla paikalla merelle päin ja varsinkin sviitti oli todella tilava. Syntymäpäivien huomiointi henkilökunnan puolesta oli poikkeuksellisen hyvää. Madeiralle menemme ehdottomasti uudelleen (vaikka tämä oli jo kolmas kerta). Myös tähän hotelliin voisimme tulla uudelleen.

 
13.7.2017

Kirjoittanut Tuomo A Kangasala, Suomi

Mainio hotelli jossa erinomainen henkilökunta

Vietimme perheen, vanhemmat ja kolme teini-ikäistä, lomaviikon kesäkuussa 2017. Hotelli on vasta uudistettu ja spa oli vielä remontissa. Henkilökunta oli erittäin avuliasta ja epäkohtiin puututtiin ripeästi. Ravintoloissa olisi voinut olla enemmän henkilökuntaa. Ruoka oli maittavaa, muttei mikään erityisen hehkutuksen arvoista. Mikäli lähtee päivällä reissuun niin lounaspakkauksen saa mukaan. Asiakaskunta oli vanhemmasta päästä, mutta lapsia oli myös jonkin verran ja heille oli omat leikkipaikat. Tennis ja minigolf sisältyivät hintaan. Rannalle oli hissi joka toimi meidän aikana moitteetta. Mikäli ravintoloissa olisi ollut hieman enemmän henkilökuntaa ja ruoka hieman parempaa olisin voinut antaa 5 tähteä.

 
13.5.2024

Kirjoittanut LoveTravel828068 Brindas, Ranska

Madère nous a conquise, séjour inoubliable dans cet hôtel

Séjour très agréable, propreté irréprochable dans tout l'établissement. Le personnel est vraiment agréable. La restauration est simple, bonne mais peu variée. Le piano ou la guitare accompagne le repas c'est vraiment un plus! Les excursions sont bien organisées et si vous les faites avec Pedro vous vous régalerez! L'arrêt de bus est devant l'hôtel . La chambre que nous avions au 11e étage avait une vue extraordinaire, le seul reproche est la penderie minuscule, impossible de défaire les valises et de ranger. Les soirées décevantes! Nous tenons à mettre à l'honneur Karima pour sa gentillesse, sa compréhension son efficacité face à notre demande De bons souvenirs dans un cadre idyllique

 
11.5.2024

Kirjoittanut Valco85

Séjour merveilleux à madère

Nous avons passé un séjour très agréable dans cet hôtel . Même si la literie et les moquettes dans les chambres sont veillissantes les parties communes sont superbes et font oublier ce petit défaut. Les extérieurs sont magnifiques et tout est d’une propreté irréprochable. Sans oublier le personnel très agréable d’une grande gentillesse. Très professionnel. Bref un séjour qui nous laissera de très bons souvenirs. Nous recommandons cet hôtel les yeux fermés.