Kokemuksia Vila Galé Ericeira -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Vila Galé Ericeira -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

1002 arvostelua
Erinomainen
 
370
Erittäin hyvä
 
446
Hyvä
 
127
Ei kovin hyvä
 
36
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

26.1.2017

Kirjoittanut Kimono-fan Helsinki, FInland

Euroopan läntisin laatuhotelli

Majoituin Vila Galeen tammikuussa 2017, ja pidin kovasti hotellista. Se sijaitsee n. puolen tunnin ajomatkan päässä Lissabonista Ericeirassa, joka on viehättävä pienehkö kaupunki aivan meren rannalla. Lähellä on Euroopan läntisin maantieteellinen piste, ja tämä hotelli väittää olevansa kaikkein läntisin hotelli - tiedä sitten mutta kohtalaisen lännessä kyllä ollaan.. Hotelli edustaa portugalilaista rakennustyyliä, valkea julkisivu ja pienehköt ristikkoikkunat. Iso melko vaatimaton sisääntuloaula nojatuoleineen, alakerrassa viihtyisä baari ja kokoushuoneita sekä pieni spa jossa kuntosali ja jacuzzi, Siellä oli myös hotellin valoisa ravintola, jonka ikkunat antavat merelle, ja jossa on istumapaikkoja myös ulkona terassilla. Ruoka oli hyvää, joka päivä söimme buffetista jossa oli runsaasti salaatti- ja lämminruoka-vaihtoehtoja. Varsinkin makeat hedelmät jäivät mieleen - lämpimät ruuat eivät mielestäni olleet kovin ihmeellisiä. Hotelli on suuri ja käytävät hieman sokkeloisia. Hotellissa on paljon huoneita merelle päin, ja näkymät ovat kauniit. Toisella puolen on parkkipaikka joten kannattaa kysyä huonetta merelle päin. Huoneet olivat siistejä ja niissä oli peruskalustus, tummaa puuta, seinällä tauluja. Yöllä oli melko viileää, mutta huoneissa on ilmalämpöpumppu jolla voi tuottaa lisälämpöä - ja kesäkuumalla taas viilentää. Meren puolen huoneisiin kuuluu jatkuva vieno aaltojen pauhu joka kuulostaa hienolta. Hotellissa oli hyvä ja ystävällinen palvelu, ja useimmat henkilökunnan jäsenet tuntuivat puhuvan kohtalaista englantia. Sanoisin, että hinta/laatu-suhde on hyvä. Lähellä on hyviä surffauspaikkoja, itse en kyllä niitä kokeillut. Joku väitti nähneensä rannalta delfiinejäkin uiskentelemassa lähellä rannikkoa! Hotellissa on parikin ulkouima-allasta ja pieni lasten leikkipaikka. Ranta on aivan vieressä. Lyhyen kävelymatkan päässä on kaupungin ostoskatu, jonka varrelta ja lähikaduilta löytyy runsaasti pieniä kivoja kauppoja ja kahviloita ja baareja. Isompi ostoskeskus löytyy hieman kaupungin keskustan ulkopuolelta - sinne olisi ehkä parempi mennä autolla. Meren rantaa seurailee katu, jolta on hienot näkymät alas rantaan ja kalastajien veneille. Uskon että tämä olisi hieno paikka myös kesällä, kun tammikuussakin oli niin hienoa.

 
27.10.2023

Kirjoittanut Julia S

Lovely hotel In wonderful location

A beautiful hotel in a wonderful location on the seafront in Ericeira Traditional style 4* hotel with car parking overlooking the beach. Our room was clean & comfortable with a sea view from the window ( no balcony) and very quiet even though the hotel was quite busy. The only sound we could hear was the waves. There was plenty of choice at breakfast - although it took a little time to replenish things that had run out- but the food was good quality and well cooked. Reception staff were pleasant and cheerful. Hope we can go back for longer next time !

 
17.9.2023

Kirjoittanut João Filipe Vin... N

Ericeira Vila Galé

Excellent, hotel! Very good staff! Outstanding external space. Food very good special at Sundays( buffet do Mar) trully recommend. 3 Swimming pools with several fittings. Rooms very cosy and the ocean view is amazing

 
11.9.2023

Kirjoittanut H7030BUallisonm

Best hotel in Portugal

Outstanding, Rooms are large and airy, balcony has amazing view, nice restaurant, bar makes great hot chocolate, nice garden and pool areas, shops etc.. Staff are fantastic and can't do enough, and ericeira is great for shops, market, restaurants etc.

 
28.7.2023

Kirjoittanut Beatriz O

BEST HOLIDAYS

its a great hotel and my daughter experienced the best holidays ever with the summer activities with tia ioio and tio val!! i was full seeing her smile with them and the pool is amazing because its not that big and not that small so it was perfect for me and her