Risteilyt Venetsiasta

Venetsia on veden ympäröimä kanaalien kaupunki. Kulje hitaasti vajoavan kaupungin kauniita katuja ja ihastele sen vanhoja rakennuksia ja nähtävyyksiä.

Markuksenaukio, Piazza San Marco, on Venetsian sydän. Täällä on Pyhän Markuksen tuomiokirkko, joka on koristeltu kultamosaiikein ja jalokivin. Venetsian sanotaan olevan kaupunki, jossa on eniten ravintoloita maailmassa asukasta kohti. Italialaisen keittiön herkkuja ovat esimerkiksi kotitekoinen pasta, risotto ja kala- ja äyriäisruoat - hyvää paikallista punaviiniä unohtamatta. Voit valita haluatko asua hotellissa keskellä Venetsian tunnelmallista keskustaa vai heti kaupungin ulkopuolella rantahotellissa. 


Kaupunkivinkkejä Venetsiaan

Mikäli kaipaat kaupungin vilskeestä rannalle kannattaa ottaa suunnaksi Venetsian vieressä sijaitsevat Lido di Jesolon tai Caorlen rannikko-alueet, joiden hiekkarannat ovat pitkiä, leveitä ja matalia. Rannikolta löydät hyviä paikallisia herkkuja tarjoilevia trattorioita ja jopa tivolin. 

 • Maista venetsialaista Bellini -drinkkiä Harry's Barissa.
 • Käy perinteisellä gondoliajelulla.
 • Parhaimpia tuliaisia ovat Muranon lasitaide ja kuuluisat teatterinaamarit. 
 • Caorlessa sijaitsevassa Luna Park -tivolissa on vuoristoratoja koko perheelle. 

Hyvä tietää ennen risteilyä

 • Kaikki ruokailut sisältyvät risteilyn hintaan.
 • Ensimmäinen yö hotellissa sisältyy aina hintaan.
 • Apollomatkoilta varaat kaiken kerralla, lento+hotelli+risteily samassa paketissa.
 • Juomapaketit sekä retket voit ostaa suoraan varustamon verkkosivuilta. Tarvitset varausnumerosi lisäpalveluiden ostamista varten.
 • Matkaliput lähetetään sähköpostitse kun olet tehnyt lähtöselvityksen varustamon verkkosivuilla.
 • Ruoka-aineallergiat ilmoitetaan laivaannousun yhteydessä. Varustamo tekee parhaansa vastatakseen erityisruokavalioihin.
 • Laivaannousuajat näet matkalipustasi.
 • Kuljetukset satamaan eivät sisälly hintaan.
 • Voit varata vain yhden hytin / varaus.
 • Laivojen henkilökunta puhuu sujuvaa englantia. Apollomatkoilla ei ole omaa henkilökuntaa laivoilla.

 

Ennen risteilyä

 


Kysy lisää risteilyistä

 09 6154 7400
Maanantai-torstai: 9-18
Perjantai: 9-17
Chat avoinna ma-pe: 10:30-15

Hotellivinkkejä

Hotelleja, joissa on mukava viettää muutama päivä ennen tai jälkeen risteilyn.

Hotel Giorgione

Hotel Giorgione

Tämä 4 tähden hotelli on rakennettu 1700 -luvulla ja sijaitsee Canneregion kaupunginosassa, lähellä Rialton siltaa. Huoneet ovat elegantit, niissä on antiikkiset huonekalut ja kristallikruunut Muranon lasista sekä nykyajan mukavuudet. Maksuton wifi ja aamiaisbuffet. Kesäisin mahdollisuus syödä ulkona puutarhassa. 

Hotel Carlton On The Grand Canal

Hotel Carlton On The Grand Canal

Hotellilla on kattoterassi cocktailbaarilla, josta näköalat Venetsian Canal Grandelle. Tässä 4 tähden hotelli Santa Crocessa on kahvila, ravintola ja amerikkalainen aamiainen. Asiakkaille maksuton sisäänpääsy Venetsian Casinoon. Tilavat, ilmastoidut huoneet on sisustettu perinteiseen venetsialaiseen tyyliin. 

Hilton Molino Stucky Venice

Hilton Molino Stucky Venice

Tämä hotelli on rakennettu entiseen jauhomyllyyn, ja se sijaitsee Giudeccan rauhallisella saarella. Hieno kattoterassi uima-altaalla, baarilla ja kauniilla näköalalla. Ravintola ja kaupungin suurin spa, jossa sauna, poreallas ja turkkilainen sauna. Maksuton shuttle-kuljetus veneellä keskustaan 10 minuutissa. 


Näin pääset satamaan

Venetsian sataman osoite on: Venezia Terminal Passeggeri I - Marittima - 30123 Venezia (VE). Satamasta lentokentälle (Marco Polo Airport) on noin 14 km matka, taksilla noin 30 min. Lentokenttäkuljetus ei sisälly hintaan.