Huoneet

Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Minikeittiö, jossa pieni jääkaappi, keittolevyt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita makuuhuoneella, olohuoneella ja keittiöllä. Maksuton wifi, satelliitti-tv ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Lisävuode vuodesohvasta. Keittiö, jossa on jääkaappi ja pakastin, hella, mikro, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä keittiövarustelu. Kylpyamme/suihku ja wc sekä hiustenkuivain. Parveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko yksiö

Suurehkoja yksiöitä, joissa on maksuton wifi, satelliitti-tv ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Kaksi lisävuodetta. Pieni keittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä keittiövarustelu. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Valoisia huoneistoja, joissa on maksuton wifi, satelliitti-tv ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Pieni jääkaappi, keittolevy, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä keittiövarustelu. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö uudemmassa osassa

Yksiöitä uudemmassa osassa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Minikeittiö, jossa jääkaappi, keittolevt, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 5 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.