Loukas on the Waves

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Loukas on the Waves on viihtyisä huoneistohotelli Tragakin rannalla. Täällä nautit rennoista lomapäivistä ja eloisa Tsilivi vain 1,5 km päässä. Tervetuloa viettämään ihanaa rantalomaa Loukas on the Wavesiin!


Huonetyyppi

Yksiö 1-2 hengelle. Yksiö uudessa osassa 1-2 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 2-3 hengelle. Suurehko kaksio 2-4 hengelle/2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksio 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Loistava sijainti. Siisti ja puhdas kaiiilta osin
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 34 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 2,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Loukas on the Wavesissa on viihtyisiä huoneistoja parvekkeella tai maaparvekkeella merinäköalalla. Hotellissa on viihtyistä allas lastenosiolla, aurinkotuolit ja -varjot. Vain 20 metriä rannalle.

Vastaanotto on avoinna klo 8.00-24.00. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pysäköinti. Pesulapalvelu lisämaksusta. Supermarketti sijaitsee noin 250 metrin päässä hotellilta. Bussipysäkille noin 200 metriä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Hotellit Tragaki

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

Lesante Blu Exclusive Beach Resortissa vietät tasokasta lomaa. Voit majoittua huoneissa tai sviiteissä, joista on upeat näkymät merelle. Osassa huoneita on myös oma uima-allas. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baareja sekä spa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Caretta Paradise

Tervetuloa Caretta Paradiseen, moderniin All Inclusive -hotelliin, joka sijaitsee Zakynthoksen Tragakissa. Täällä asut lähellä mukavaa rantaa, jonne kävelee viidessä minuutissa.